Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Stylen met structuren

Stylen met structuren

Stylen met structuren

stylingidee

 

Als ik ga stylen in mijn huis, dan houd ik ervan om gebruik te maken van structren. Daarbij denk ik aan het combineren van verschillende (met name natuurlijke) materialen bij elkaar, zoals bijvoorbeeld hout, steen, glas en textiel. Het werken met verschillende structeren geeft een speelse uitstraling. Zo heb ik in deze setting gekozen voor rustige natuurlijke kleuren, zoals zand, wit, taupe en grijs.

Daarnaast heb ik gekeken naar de vorm. Ik wilde vooral gebruik maken van ronde vormen, met in het dienblad de afgeronde hoeken. Ook wilde ik gebruik maken van verschillende structuren bij elkaar. Zo zie je in deze accessoires vooral reliëf en driehoeken als basis, maar wel met zachte lijnen. Door goed te kijken naar de producten die je bij elkaar zet, kan er toch een rustig en sfeervol geheel ontstaan.

 

structuur stijl

 

Daarnaast ben ik gek op het stylen met bloemen en daarom komt dit in veel settings die ik maak voor. Kies voor een bloem of plant die de totale sfeer versterkt, zoals ik hier bijvoorbeeld voor pluimgras heb gekozen. Voor de eenvoud heb ik gekozen voor één bloem, zodat dit niet teveel zou overheersen. In een andere setting zou je weer voor meerdere bloemen of takken bij elkaar kunnen kiezen. Het stylen met gevoel is eigenlijk nog het allerbelangrijkste. Dit zorgt ervoor dat je een setting creëert die helemaal bij je past.

 

structuur stijl

 

binti home blog