Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Heel slecht nieuws voor fans van ‘Stranger Things’: seizoen 4 uitgesteld tot 2022

Heel slecht nieuws voor fans van ‘Stranger Things’: seizoen 4 uitgesteld tot 2022

Heel slecht nieuws voor fans van ‘Stranger Things’: seizoen 4 uitgesteld tot 2022

Fans van Stranger Things wachten al een eeuwigheid tot seizoen 4 eindelijk op Netflix verschijnt. De laatste aflevering van seizoen 3 dateert alweer uit juli 2019. Door corona liepen de opnames enige vertraging op, maar het kan nu toch niet lang meer duren tot het nieuwe seizoen verschijnt? Helaas, toch wel! Seizoen 4 is wéér uitgesteld en komt nu pas in 2022. Huilen!

Stranger Things seizoen 4 weer uitgesteld

Stranger Things is een van de meest populaire series van streamingdienst Netflix. De spanning, de jaren 80-vibes en de steengoede acteurs: wat is het toch heerlijk om naar te kijken! Helaas moeten de fans van de serie nóg meer geduld hebben. Het duurt namelijk nog tot 2022 voor we weer van nieuwe afleveringen kunnen genieten.

Finn Wolfhard

Dat maakte acteur Finn Wolfhard, die Mike Wheeler speelt in de serie, bekend. Tijdens een chat via het online meet-and-greet platform Fanmio kwam Finn met deze harde boodschap. “Het moet ergens volgend jaar uitkomen, hopelijk”, zei hij toen een fan hem vroeg wanneer seizoen 4 verschijnt.

Lees ook
Heb jij dé grote hint in de ‘Stranger Things 4’-aankondiging gespot?

Fans zijn boos

Fans laten op social media weten dat ze maar weinig begrip hebben voor het feit dat het nieuwe seizoen weer wordt uitgesteld. Toen de opnames begin 2020 vertraging opliepen door de coronacrisis, snapten de fans het nog. Maar inmiddels lijkt het erop dat talloze films en series gewoon opgenomen worden en het alleen het nieuwe seizoen van Stranger Things is dat maar uitgesteld blijft worden. Op Twitter reageren fans boos en ze laten weten dat ze hun interesse aan het verliezen zijn. Netflix zelf heeft nog niet gereageerd en ook nog geen uitspraken gedaan over de releasedatum van seizoen 4. Vorig jaar kwamen ze wel al met een teaser naar buiten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NSMBL | Beeld: Netflix