Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Stop waar je mee bezig bent: vandaag staat seizoen 5 van déze serie op Netflix!

Stop waar je mee bezig bent: vandaag staat seizoen 5 van déze serie op Netflix!

Stop waar je mee bezig bent: vandaag staat seizoen 5 van déze serie op Netflix!

Cancel ál je plannen voor vanavond, want vandaag is het dan eindelijk zo ver: het langverwachte vijfde seizoen van de Netflix Original-serie House Of Cards staat op Netflix! En nee, je hoeft niet een week te wachten op de volgende aflevering. Het gehele seizoen staat in één keer online. Dat wordt binge watchen!

Lees ook: Deze films en series kan je vanaf juni op Netflix bekijken

House of Cards is met recht hét succesnummer van Netflix te noemen. De serie over congressman Frank Underwood en zijn vrouw Claire is sinds de start in 2013 een grote hit. Het vijfde seizoen belooft weer zinderend spannend te worden.

Niet alleen omdat seizoen vier eindigde op een manier waardoor we gelijk al niet konden wachten tot het volgende seizoen. Maar maker Beau Willimon, die de eerste vier seizoenen schreef, heeft het stokje overgedragen aan schrijvers Melisse James en Frank Pugliese. We zijn dan ook erg benieuwd of je dit zult merken in de sfeer of verhaallijn van de serie!

Het huwelijk van Frank en Claire had het zwaar te verduren in seizoen vier van House of Cards. Maar de trailer voor het nieuwe seizoen liet ons eerder al zien dat het stel sterker dan ooit lijkt terug te keren in de serie. En daar worden we toch wel heel blij van! Klaar voor heel veel Frank en Claire actie?

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee