Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Stof verwijderen met een pantykousje

Stof verwijderen met een pantykousje

Stof verwijderen met een pantykousje

Is de verwarming stoffig aan de binnenkant? Een lastig karweitje om het daar stofvrij te krijgen, maar daar heeft Flair een slimme tip voor. En we hebben nog veel meer handige pantykous-trucjes!

Stof verwijderen met een pantykousje

  • Haal een pantykousje door de binnenkant van de verwarming en beweeg het heen en weer door de uiteinden vast te pakken. Als het goed is, wordt de panty statisch en plakt het stof er makkelijk aan vast.
  • Een klein stukje ruimte onder de koelkast, vriezer of wasmachine waar je lastig met een dweil of stofzuiger bij kunt komen? Pak de steel van een bezem en wikkel daar een pantykousje omheen, zo kom je ineens makkelijk bij die moeilijk bereikbare plekjes. Net zo effectief als Swiffer.
  • Haren op de bank? Doe een pantykousje om het mondstuk van je stofzuiger en zet het vast met een elastiekje. Normaal haal je als je de bank stofzuigt niet alle haren en stofjes weg. Maar als je het op deze manier doet, blijven alle haren en stof aan de panty vastkleven. Superhandig!
  • Als je een afgeknipte pantykous om een dweil doet, trekt de dweil automatisch alle stof naar zich toe. Zo wordt de vloer weer stofvrij en blijft je dweil ook nog schoon.
  • Wikkel een stukje panty om een spons en maak daarmee de ramen van je auto schoon. Viezigheid en vogelpoep verdwijnen als sneeuw voor de zon.
  • Oorbel verloren? Stofzuig de grond waar je hoopt dat-ie ligt met een stukje panty om de mond van de stofzuiger. Kleine voorwerpen als sieraden blijven tijdens het zuigen hangen in de panty waardoor je ze makkelijk terugvindt.

 

Lees ook:
Pillen of pluisjes verwijderen van kleding
Luxaflex schoonmaken doe je zo!
Tips voor roestvrij bestek