Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Love is in the air! Déze sterrenbeelden ontmoeten hun ware liefde in 2022

Love is in the air! Déze sterrenbeelden ontmoeten hun ware liefde in 2022

Love is in the air! Déze sterrenbeelden ontmoeten hun ware liefde in 2022

Misschien is 2022 waarin jij dé liefde van je leven ontmoet. Mensen met deze vijf sterrenbeelden hebben een grote kans om de ware liefde te ontmoeten. 

Boogschutter

De Boogschutter gaat een bijzonder jaar tegemoet. Dit sterrenbeeld staat erom bekend dat ze liever de liefde uit de weg gaan, maar dit jaar zal jij je focussen op liefde en intimiteit. Er is een grote kans dat je dit jaar de ware ontmoet.

Maagd

De Maagd vindt dit jaar op het gebied van relaties meer stabiliteit en zekerheid. Je zult dit jaar een speciaal persoon ontmoeten, waardoor je nog gelukkiger zult worden. Grote kans dat jij dit jaar een relatie aangaat met een krachtig sterrenbeeld. Jullie motiveren elkaar om een betere versie van jezelf te worden.

Stier

De Stier is opzoek naar iemand die hun stabiliteit in een relatie kan bieden. In 2022 ontmoet jij iemand die dat kan. Je zult zodra je deze persoon ontmoet geen twijfels en onzekerheden meer hebben. Zit je al in een relatie? Dan zul je in 2022 meer tevreden zijn met de relatie.

Steenbok

Dit jaar zet jij voor het eerst je werk op de tweede plek. 2022 is het jaar waarin je meer focust op de liefde en romantiek. Grote kans dat je dit jaar zelfs in het huwelijksbootje stapt.

Lees ook
Déze 3 sterrenbeelden hebben een hele hechte band met hun zus

Kreeft

De Kreeft heel veel geluk in 2022. Je zult iemand vinden die jou echt begrijpt. Deze persoon maakt graag tijd voor je vrij en is geïnteresseerd in jou. Je kunt goede gesprekken met elkaar voeren en jullie zullen veel leuke momenten samen beleven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vriendin | Beeld: Getty Images