Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dít zijn de 3 sterrenbeelden met het minste en het meeste geduld

Dít zijn de 3 sterrenbeelden met het minste en het meeste geduld

Thuis & wonen
Dít zijn de 3 sterrenbeelden met het minste en het meeste geduld

Geduld is een schone zaak, zeggen ze. Een internetverbinding die niet meewerkt, die persoon voor je loopt veel te langzaam, je hebt honger maar je pasta is nog niet gaar. Maar of jij braaf geduldig kan zijn of al gauw je geduld verliest, heeft te maken met je sterrenbeeld. Rol jij bij het minste of geringste al met je ogen – of weet jij je hoofd koel te houden?

Deze drie sterrenbeelden hebben het minste geduld

Boogschutter (23-11 tot 21-12)

Boogschutters zijn van nature erg gehecht aan hun vrijheid en zijn eigenlijk altijd in beweging. Stilzitten, niksen en vooral er niet op uit gaan zit niet in de vocabulaire van Boogschutters. Omdat avontuur erg belangrijk is voor dit sterrenbeeld is het soms erg lastig om geduldig te blijven.

Waterman (21-01 tot 22-02)

Omdat de Watermannen onder ons intellectueel, vooruitstrevend en (een klein beetje) betweterig zijn, kan het zijn dat zij al snel hun geduld verliezen. Deze combinatie van drie eigenschappen kan af en toe zorgen voor een ietwat geïrriteerde situatie waardoor het voor dit teken wat meer moeite kost om geduld te blijven houden.

Ram (21-03 tot 20-04)

Ook voor de Ram is het moeilijk om geduldig te blijven. Wat in hun aard zit, is graag meteen resultaat willen zien. Daarnaast kunnen Ram tekens erg impulsief zijn en geduld hebben hoort daar niet bij. Actie ondernemen is iets wat ze graag doen en als iemand daar niet snel genoeg in meegaat, kan het voor de Ram erg lastig zijn om mee om te gaan.

Lees meer 
Deze 3 sterrenbeelden voelen zich het meest tot jou aangetrokken

Deze drie sterrenbeelden hebben het meeste geduld

Stier (21-04 tot 20-05)

De stier is één van de sterrenbeelden die heel geduldig zijn ingesteld. Genieten en praktisch denken is waar ze van houden. Mocht het zo zijn dat ze even moeten wachten en dus geduldig moeten zijn? Geen probleem, de Stier heeft daar totaal geen moeite mee.

Vissen (21-02 tot 20-03)

Als er een sterrenbeeld is dat geduldig is, is het wel de Vissen. Dit is omdat ze graag opzoek gaan naar een achterliggende reden die het gedrag van hun medemens verklaren. Ze zijn erg empathisch ingesteld. Vissen ergeren zich niet snel en zullen dan ook altijd goed nadenken voor ze reageren op een situatie waarin er ongeduld veroorzaakt kan worden.

Steenbok (22-12 tot 20-01)

Ook Steenbokken lopen niet weg voor een potje geduldig zijn. De Steenbok verliest bijna nooit de controle en zal in een ongeduldige situatie dan ook opzoek gaan naar een nuttig alternatief. Zo blijven die ergernissen uit en maakt het dus eigenlijk niks uit als iets wat langer duurt dan normaal.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Flair.be, beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee