Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Op banenjacht? Deze carrière past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Op banenjacht? Deze carrière past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Thuis & wonen
Op banenjacht? Deze carrière past het best bij jou volgens je sterrenbeeld

Of je nou al jarenlang dezelfde baan bent, of juist net opzoek bent naar een nieuwe carrière: het is altijd interessant om te zien wat de sterren voor jou in petto hebben op het gebied van banen en carrière. We hebben alle sterrenbeelden met hun perfecte baan op een rijtje gezet voor je. 

Deze baan past het beste bij jouw sterrenbeeld

Ram (21 maart 21 – 19 april)

Ideale baan: Coach

De ram is een geboren leider en is van nature erg onafhankelijk. Ze houden er niet van om beperkt te worden door anderen, maar houden er juist wel van om met andere mensen te werken. Leiding geven en helpen is wat de Ram gelukkig maakt.

Stier (20 april – 20 mei)

Ideale baan: Verkoper

Behulpzaam is een van de grootste eigenschappen van de Stier. Nuchterheid en kalmheid is wat de Stier goed helpt om moeilijke situaties op te lossen. Als iemand wat nodig heeft, is dit sterrenbeeld dan ook altijd aanwezig om te helpen.

Tweelingen (21 mei – 20 juni)

Ideale baan: Journalist

Tweelingen houden van een beetje afwisseling en zeker tijdens het werk. Een snelle werkomgeving is dan ook gewenst. Is dat niet het geval, dan raakt dit sterrenbeeld nogal gauw verveeld. Tweelingen houden er erg van om met mensen om te gaan en zijn supermakkelijk in het communiceren met anderen.

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Ideale baan: Docent basisschool

Dat de Kreeft een van de meest verzorgende en moederlijke sterrenbeelden is, is vast geen nieuws. Het zal je dan ook niet verbazen dat de Kreeft een goede juf zou zijn. Dit sterrenbeeld wil het liefst anderen helpen en iets bijdragen aan de maatschappij.

Leeuw (23 juli – 22 augustus)

Ideale baan: Advocaat

De Leeuw is een sterrenbeeld dat graag wat van zich laat horen. In het middelpunt staan is geen probleem en houdt dan ook niet van verliezen. Daarnaast houdt ze er ook niet van als andere mensen verliezen. Motiveren en helpen is een van de beste eigenschappen van de Leeuw.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Ideale baan: Arts

Dit sterrenbeeld is een harde werker en heeft een concentratievermogen van 100+. De Maagd is erg gedetailleerd en is dan ook erg perfectionistisch. Geduld heeft de Maagd zeker en ze zal je dan ook altijd helpen. Ze straalt een rust uit, die in nare tijden voor veel comfort kan zorgen.

Lees ook
Dit vind jij het meest stressvol aan daten volgens je sterrenbeeld

Weegschalen (23 september – 22 oktober 22)

Ideale baan: Makelaar

Balans is erg belangrijk voor de Weegschaal. Zowel op privé- als op carrièregebied wil ze de balans graag houden en wil ze ervoor zorgen dat iedereen gelukkig en tevreden is. Het is zowel een zwakke als een sterke kant van dit sterrenbeeld. De Weegschaal heeft een groot inschattingsvermogen en hierdoor kan ze mensen bieden wat ze nodig hebben.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Ideale baan: Manager

Als er iets is wat de Schorpioen wil, dan gaat ze daar ook volledig voor. Ze weet wat ze nodig heeft om haar doelen te bereiken en zal dat dan ook nooit vergeten. Dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat iedereen tevreden is en heeft wat-ie nodig heeft. Een echte teamplayer dus.

Boogschutter (22 november – 21 december)

Ideale baan: Politieagent

Regels en regelmaat is niks voor de Boogschutter. Dit sterrenbeeld houdt van een beetje avontuur, afwisseling en van risico’s nemen. Ze is niet bang wanneer er iets niet gaat als gewoonlijk, maar gaat juist recht op haar doel af.

Steenbok (22 december – 19 januari)

Ideale baan: Politicus

De Steenbok is een representatief sterrenbeeld. Ze staat anderen goed te woord en is een hardworking teken. Het liefst is ze de hele dag met het werk bezig en heeft er dan ook een grote passie voor wanneer het iets is wat ze leuk vindt.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Ideale baan: Ondernemer

De Waterman is een erg sociaal teken en zit altijd bomvol met nieuwe ideeën voor de toekomst. Dit straalt ze goed uit door haar enthousiasme en is dan ook sterk geneigd haar collega’s daarin mee te nemen. De Waterman is dan ook een erg harde werker en gaat voor wat ze wil.

Lees ook
Volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om volledig te ontspannen

Vissen (19 februari – 20 maart)

Ideale baan: Kunstenaar

Dat Vissen echte crea-bea’s zijn, is geen nieuws. Met een rijke fantasie en hersenen vol met nieuwe ideeën zijn het echte dromers. Zelf bezig zijn met wat zij willen doen is het beste voor dit teken. Ze zijn erg gevoelig en willen dat er niet teveel van ze verwacht wordt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: harpersbazaar.com, beeld: iStock

Shoppen is altijd een goed idee