Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Oh no! Deze 3 sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

Oh no! Deze 3 sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

Oh no! Deze 3 sterrenbeelden zullen het snelst vreemdgaan

De lockdown heeft voor een hoop spanning gezorgd in veel relaties. Sommige zijn verveeld, andere voelen zich te benauwd. Voor sommige is het dan makkelijker om vreemd te gaan, als er zo een afstand is. Deze 3 sterrenbeelden zullen dan ook het snelst vreemdgaan.

1. Kreeft

Kreeften zijn niet zo dol op spanningen in hun relatie. Moeilijke gesprekken gaan ze dan ook liever uit de weg. Al is het in een relatie juist beter om hier over te praten. Het maakt de relatie juist sterker. De Kreeft voelt zich in een relatie dan ook vaak onbegrepen, of soms zelfs eenzaam. Daarom kan het zijn dat door deze gevoelens, de Kreeft op zoek gaat naar een oude liefde. Het is dus eigenlijk emotioneel vreemdgaan.

2. Boogschutter

De Boogschutter zal zich gedurende jullie relatie vaak bezighouden met de kwestie of het gras niet groener is aan de overkant. De Boogschutter is dan ook iemand die zich snel verveelt. Wat kan leiden tot het downloaden van een dating-app. Daarnaast is dit teken iemand die graag in de spotlight staat en houdt van aandacht. Ze zijn zich ook heel goed bewust van deze emoties. Als ze dus een flirterig appje krijgen en daar op in gaan, weten ze dus maar al te goed waar ze mee bezig zijn. Ook als dit achter de rug van hun partner om gedaan wordt.

Lees ook
Thanks but no thanks: déze 3 sterrenbeelden gaan zeker weten niet terug naar hun ex

3. Waterman

De Waterman is niet iemand die snel buiten de pot zou pissen. Toch kan elkaar minder zien door de lockdown daar wel verandering in brengen. De Waterman vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en is dan ook ontzettend sociaal. Hij is altijd in voor een avontuur en als dit niet buiten de deur kan, zal het dan wel online gebeuren. Een troost: De Waterman zal gelukkig niet snel fysiek vreemdgaan. Maar als flirterige berichtjes gezien worden als vreemdgaan, kan dit nog wel eens voor problemen zorgen binnen jullie relatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: VIVABeeld: GettyImages