Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om volledig te ontspannen

Volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om volledig te ontspannen

Volgens jouw sterrenbeeld moet je dít doen om volledig te ontspannen

We zijn allemaal weleens toe aan échte ontspanning. Je even niet bezighouden met je drukke baan, het verzorgen van je kinderen en je huishouden. Gewoon even tijd voor jezelf nemen. Maar wat kan je dan het beste gaan doen? Gaan sporten of juist relaxt een serie kijken? Dit is wat je moet doen volgens je sterrenbeeld. 

Ram (21-03 tot 19-04)

Rennen
Rammen zijn doeners. Ze kunnen hun stress het best kwijt door actief bezig te zijn. Rennen is daarom perfect voor dit teken. Daarbij is de Ram ook het teken van snelheid. Nog een reden om een blokje om te gaan voor die ontspanning.

Stier (20-04 tot 20-05)

Aromatherapie
Een Stier ontspant zich graag met iets wat verfrissend en fijn voelt voor de geest. Dit omdat de Stier in het teken van Venus staat, de planeet van schoonheid van binnen en van buiten. Aromatherapie met essentiële oliën zorgt ervoor dat dit sterrenbeeld heerlijk in de relax-modus kan zitten. Een fijn muziekje erbij en ontspannen maar.

Tweelingen (21-5 tot 20-06)

Schrijven
Als er iets is wat de Tweelingen kan ontspannen, is het wel gedachtes op papier zetten. Het hoofd van dit teken zit vaak vol met allerlei keuzes en stress waardoor het moeilijk is om overzicht te houden. Even je problemen op papier zetten, waardoor je hoofd lekker leeg is en je alles weer op een rijtje hebt . Ultieme ontspanning, I’d say. 

Kreeft (21-06 tot 22-07)

Herinneringen ophalen
Zo emotioneel als een Kreeft is, zo heerlijk vindt hij het om op z’n tijd lekker nostalgisch te zijn. Als alles te overweldigend lijkt, is het fijn om back to basic te gaan en even herinneringen van vroeger op te halen. Of het nou bladeren door fotoalbums is of dat je oude brieven terugleest, hier wordt de Kreeft relaxt van. Vaak is het dan ook de tijd om aan vroegere doelen te denken, dan kan dit teken er daarna weer helemaal tegenaan.

Lees ook
Reismaatje nodig? Déze vier sterrenbeelden houden het meest van reizen

Leeuw (23-07 tot 22-08)

Zelfliefde
Selfcare: iedereen heeft dit nodig, natuurlijk. Maar voor de Leeuw is een stukje zelfliefde nog iets belangrijker dan voor andere tekens. Ook al wil dit teken het eigenlijk niet toegeven, selflove is key. Daarnaast is het erg ontspannend voor zowel lichaam als geest. Perfect om je emoties weer in balans te krijgen.

Maagd (23-08 tot 22-09)

Yoga
Ook deze activiteit is voor iedereen een aanrader om te ontspannen. De gedachten van de Maagd staan nooit stil en juist daarom is yoga zo fijn voor dit teken. Bij yoga geef je jezelf helemaal over, wat handig is voor een gestresste Maagd. Tijdens een yoga-sessie komen al deze gedachten eruit en voilà, de Maagd zit in de ultieme relax-mode. Namasté. 

Weegschaal (23-09 tot 22-10)

Romcoms kijken
De Weegschaal is in love with love en vindt het heerlijk om helemaal in een romcom op te gaan. Het liefst een film die je al honderden keren hebt gezien en bijna woord voor woord mee kunt praten. Dan is zo’n film met Matthew McConaughey toch hartstikke ontspannend?

Schorpioen (23-10 tot 21-11)

Muziek luisteren
Net als de Kreeft is de Schorpioen een emotioneel type en heeft-ie af en toe een kleine pauze nodig. Om even bij te komen vinden ze het heerlijk om zich in de fijne geluiden van muziek te verbergen. Voor echte ontspanning is er maar één nummer nodig, die het gevoel van de Schorpioen perfect omschrijft.

Lees ook 
Deze 3 sterrenbeelden voelen zich het meest tot jou aangetrokken

Boogschutter (22-11 tot 21-12)

Therapie
Voor de Boogschutter is veel praten een ontspanner. Dit teken is namelijk de echte praatjesmaker binnen het universum. Het is dan ook heel fijn voor dit sterrenbeeld om even z’n hart te luchten. Een therapeut is op dat moment de beste vriend van de Boogschutter. Kom maar door met die ontspanning.

Steenbok (22-12 tot 19-01)

Huishoudelijke taak
Waar de Steenbok relaxt van wordt, is het gevoel dat-ie heeft wanneer hij z’n werk goed heeft gedaan. Een klein huishoudelijk klusje doen, kan weer voor zo’n gevoel zorgen, wat maakt dat de Steenbok heerlijk ontspannen is. Wel, moet hij zichzelf niet te veel op de hals halen natuurlijk, anders is het geen ontspanning meer.

Waterman (20-01 tot 18-02)

Spelletjesavond
Wie houdt er nou niet van een ouderwetse spelletjesavond? De Waterman houdt er in ieder geval heel veel van. Dit teken is erg intelligent en houdt van de uitdaging in spelletjes. Even de focus op iets anders dan al zijn problemen werkt zeker heel relaxing. Plus, van winst wordt de Waterman nog gelukkiger.

Vissen (19-02 tot 20-03)

Mediteren
De Vissen is het meest spirituele teken en voelt zich op zijn gemak bij meditatie. Om tot rust te komen is het fijn om gedachten even op nul te zetten. Voor Vissen is het nodig om zich op dat moment alleen maar bezig houden met het wegdromen in de meditatie.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Famme.nl, beeld: iStock