Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eens of oneens? ‘In de stad wonen terwijl je daarbuiten voor hetzelfde geld een villa kunt kopen, is onbegrijpelijk’

Eens of oneens? ‘In de stad wonen terwijl je daarbuiten voor hetzelfde geld een villa kunt kopen, is onbegrijpelijk’

Thuis & wonen
Eens of oneens? ‘In de stad wonen terwijl je daarbuiten voor hetzelfde geld een villa kunt kopen, is onbegrijpelijk’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘In de stad wonen terwijl je daarbuiten voor hetzelfde geld een villa kunt kopen, is onbegrijpelijk’.

Meningen van Flair-lezeressen

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Annika: Dat ligt helemaal aan de fase waarin je zit. In mijn studententijd vond ik het heerlijk om na een nachtje stappen op de fiets naar huis te fietsen! Toen woonde ik dolgraag in de levendige stad, had ik niet veel ruimte nodig en betaalde ik gewoon huur. Nu kies ik voor meer ruimte en ga ik na veertien jaar de stad verlaten.

Lea: Niet in de stad, niet op het platteland, maar in een gemoedelijk dorp. Waar de buren elkaar kennen en regelmatig even bijkletsen. En op loopafstand van de basisschool.

Marianne: Blijer word ik niet, nu ik weer in de stad woon, ik had ook gewoon ontzettende heimwee. Nu weer heerlijk alles op de fiets. En al het parkeergeld dat ik nu overhoud, verbras ik op een terras.

Hans: Het fijnst is om weer de stad uit te gaan, met de wetenschap dat je er zo weer terug kunt, voor een paar uurtjes. Op dit moment zie ik geen voordelen, eerst was het veel te druk en nu is het beangstigend. Blij buiten!

Martina: Eens! Ik heb mijn geweldige huis veel grond. Nu in coronatijd moet ik er niet aan denken opgesloten te zitten in de stad.

Renee: Voor geen goud ga ik weg uit Den Haag. Ik kan niet zonder de kust en ben ook heel gelukkig in ons misschien niet zo grote huis.

Lees ook
Eens of oneens? ‘Een weekendje weg in Nederland is net zo leuk als een stedentrip over de grens’

Joke: Ik ben opgegroeid in een minidorp en woon nu vijf jaar in de stad. Wil voorlopig niet meer anders. De huizen zijn hier (noorden) erg betaalbaar, als je buiten het centrum woont.

Floor: Echt niet! Ik houd van de reuring en de gezelligheid in de stad. Lekker veel te doen op fiets- en loopafstand, steeds weer nieuwe dingen om te doen en te ontdekken. Ik ben opgegroeid in een dorp en dat heeft ook z’n voordelen, maar ben toch blij met de stad.

Tammy: Je moet daar wonen waar je je goed voelt en waar je gelukkig bent. Beide heeft voor- en nadelen.

Fia: Waarom groter wonen?! Moet je meer spullen hebben/kopen en schoonmaken, maar buiten wonen met ruimte om je heen is heerlijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Shoppen is altijd een goed idee