Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Eens of oneens? ‘Een pannenkoek met stroop en spek is een onbegrijpelijke combi’

Eens of oneens? ‘Een pannenkoek met stroop en spek is een onbegrijpelijke combi’

Thuis & wonen
Eens of oneens? ‘Een pannenkoek met stroop en spek is een onbegrijpelijke combi’

Iedere week plaatsen we een stelling op Facebook en Instagram, omdat we benieuwd zijn hoe jullie over bepaalde dingen denken. Deze week: ‘Een pannenkoek met stroop en spek is echt een onbegrijpelijke combi’.

Pannenkoek met stroop en spek

We verzamelden jullie meningen over deze stelling. Hoe denk jij erover? Klik hier om mee te praten!

Anja: Oohhh, heerlijk en dan ook het liefst nog met kaas.

Emma: Spek, appel en stroop!

Tv-kok London LoyAls je deze combi nog nooit geprobeerd hebt, zou ik het toch eens proberen. Het zal je verbazen dat je het echt lekker kan vinden. Niet geschoten is altijd mis.

Willeke: Inderdaad niet te snappen. Die stroop verpest je spek pannenkoek. Mijn mening gelukkig, dus wie het wel lekker vindt, gewoon doen.

Kirsten: Wie doet zoiets?

Lianne: No way, heeeerlijk!

Kim: Ja, het zou verboden moeten worden.

Joyce: Héérlijk, hartig en zoet.

Laura: Ik had even geen inspiratie voor het avondeten, maar nu wel!

Brenda: Mijn favoriet is met spek, champignons, beetje ui én stroop.

Dineke: Voor de ultieme pannenkoek bakken wij ook nog een plakje kaas mee. Pannenkoek met kaas, spek en stroop: een echte traktatie!

Lees ook
Eens of oneens? ‘In de donkere maanden is het lastiger om jezelf te motiveren om te sporten’

Silke: Het is de lekkerste combi, voor mij in ieder geval. En ach, karamel/zeezout is ook een rare combi die voor veel mensen heel lekker is. Zoet en zout is echt niet zo uitzonderlijk. Zoete rode bietjes met zoute feta, aardbeien met balsamico azijn of peper, enz.

Anneke: Eerst spek in de pan, beetje aanbakken, dan beslag, wachten tot de bovenkant droog is, dan plakken jonge kaas erin, dubbelvouwen en dan nog even aan beide kanten bakken. Mmmm en dan stroop erop. Doordat je hem dubbelvouwt, krijg je gesmolten kaas en niet hard gebakken kaas. Echt heerlijk.

Sabine: Lekker man en vergeet de poedersuiker niet!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Shoppen is altijd een goed idee