Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit stelletje zorgt voor de nieuwste optische illusie die internet in de ban houdt

Dit stelletje zorgt voor de nieuwste optische illusie die internet in de ban houdt

Dit stelletje zorgt voor de nieuwste optische illusie die internet in de ban houdt

Optische illusies op social media zijn een trend. Is #TheDress wit en goud of blauw en zwart? En of #TheGirl nu onder water zit of net in het zwembad springt, daar zijn we ook nog niet uit. Maar de nieuwste optische illusie die internet in de ban houdt, kent wel een oplossing. Als we die verklappen, kun je vast niet geloven dat je ’t niet onmiddellijk zag.

Deze foto, die op Reddit geplaatst werd, ging al snel viraal. Op het eerste gezicht is het een schattige maar normale foto van een koppeltje dat knuffelt op het strand. Maar wanneer je je blik laat afzakken naar hun benen, lijkt daar iets heel vreemds aan de hand. Huh?!

koppeltje2

copyright: reddit

Een donkere man met blanke benen, dat kan natuurlijk niet. Komt daar nog eens bij dat z’n voeten in de verkeerde richting staan en er wel degelijk een stel donkere mannenbenen op de foto staat, die op een of andere manier bij de vrouw lijken te horen. Of lijkt het nu alsof je het onderlichaam van de vrouw gewoon door het (doorzichtige?) onderlichaam van de man ziet? Hoe dan ook, de illusie is compleet.

Je snapt er echt niets van? Wat als we je vertellen dat de bermuda van de man wit is met blauwe zijkanten? Door de (toevallige) plaatsing van de onderbenen van de vrouw, lijken die uit witte pijpen te komen, maar niet is minder waar. Niets vreemds of gephotoshopt aan deze foto dus, gewoon je brein dat weer een spelletje met je wil spelen – de deugniet 🙂

Lees en bekijk ook:

Bron: Reddit, via Flair.be