Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Jaaa! Keert na Julian Verduyn ook déze oude bekende uit ‘GTST’ terug naar Meerdijk?

Jaaa! Keert na Julian Verduyn ook déze oude bekende uit ‘GTST’ terug naar Meerdijk?

Thuis & wonen
Jaaa! Keert na Julian Verduyn ook déze oude bekende uit ‘GTST’ terug naar Meerdijk?

Onlangs maakte niemand minder dan Julian Verduyn, gespeeld door Cas Jansen, na ruim twintig jaar groots zijn rentree in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Het heeft er nu alle schijn van dat een volgende oude bekende zijn opwachting maakt in soapdorp Meerdijk.

Stefano Sanders weer in Meerdijk?

Niemand minder dan Stefano Sanders (Bas Muijs) zou terugkeren in de serie. Stefano was in the old days één van de hunks uit de serie. Hij verscheen voor het eerst op 13 mei 1999 (seizoen 9) en had tot en met 2005 een vaste rol. Soapfans met een goede speurneus merkten op dat Bas (43) enkele leden van de huidige cast van de soap volgt op Instagram. Daarnaast had hij onlangs een gezellig onderonsje met Ferry Somogyi (Rik de Jong) én de synopsissen van enkele komende afleveringen zouden best wel eens op zijn komst kunnen duiden.

De tekst gaat verder onder de post.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mooie herinneringen ophalen! #vriendschap #gtst #lachen #gieren #brullen @artofcamouflage

Een bericht gedeeld door Bas Muijs (@basmuijs.nl) op

Is Stefano de ‘onverwachte gast’?

In de omschrijving van de aflevering van 19 maart (die op Videoland al op 12 maart te zien is) valt te lezen dat Lucas erg enthousiast is als hij een onverwachte gast krijgt, maar dat hij niet door heeft dat Tiffy, met wie hij zoontje Wolf heeft, zich geïntimideerd voelt. In de uitzending van 20 maart (13 maart voor de vooruitkijkers) staat er “een gezellig bedoelde brunch bij de familie Sanders” op het programma. De reden daarvan zou natuurlijk best weleens de komst van een geliefd familielid kunnen zijn.

Aan Bas zal het niet liggen…

Het laatste bewijsstuk dat zijn mogelijke terugkeer ondersteunt, is een interview met Bas in Privé in 2016. Hij onthulde destijds dat hij een terugkeer in de soap best zou zien zitten. “Ik leef nog steeds als kunsthandelaar in New York. Daarom zou het zomaar kunnen dat ik in de toekomst weer terugkom’’, vertelde hij het weekblad. “Het is in deze periode niet zo heel makkelijk om elke dag aan werk te komen. Het gebeurt geregeld dat ik geen werk heb, dat ik periodes moet wachten. Als je in Goede Tijden zit, heb je natuurlijk een heel stabiel leven, je hebt elke dag werk, die situatie heb ik niet meer.” In het interview gaf hij duidelijk aan dat hij geen ‘nee’ zou zeggen, mocht hij gevraagd worden door de makers. “Aan mij zal het in elk geval niet liggen.”

New York, New York Meerdijk, Meerdijk

Als Stefano nu zijn rentree zou maken, zou dat niet bepaald vreemd zijn. Hij is immers opa geworden van Wolf én zoon Lucas is druk bezig met het plannen van een feest om zijn geregistreerd partnerschap met Tiffy te vieren. Ook is kunst de laatste tijd weer een actief deel van de verhaallijn, nu het schilderij van Lord Kingsley (dat overigens ook al een behoorlijke geschiedenis kent inde soap #MeneerHarmsen) in het bezit is gekomen van Ludo Sanders. Kleinzoon Valentijn heeft daar een vervalsing van laten maken door nieuw gezicht Amelie (Bo Maerten), een getalenteerd restaurateur die hoopt op een baan bij Ludo’s veilinghuis. Genoeg gedoe voor kunsthandelaar Stefano om zich tegenaan te bemoeien, lijkt ons.

Slimme zet

Daarnaast lijken de cijfers van GTST eindelijk weer wat in de lift te zitten na de terugkeer van enkele oude bekenden, iets waar de makers om zaten te springen. Een volgende rentree zou vanuit zakelijk oogpunt dan ook geen verkeerde zet zijn. Besides: het is het dertigste (!) seizoen. Die mag best meer dan één (hallo, Julian) spectaculaire comeback bevatten, vinden wij.

Weer een vaste rol voor Bas Muijs?

Een mogelijke terugkeer op korte termijn zou niet zijn eerste comeback zijn: op 29 januari 2009 keerde Stefano even naar Meerdijk terug, ditmaal om zijn beste vriend Rik bij te staan toen zijn vrouw Anita op sterven lag. In januari 2014 kwam Stefano een tweede keer terug in het soapdorp, ditmaal om de bruiloft van zijn zoon Lucas en Menno bij te wonen. Het lijkt er nu dus op dat Stefano een derde keer terug zal keren. Of dat ditmaal voor langere tijd zal zijn, is afwachten. Wij hopen van wel; drie keer is scheepsrecht, toch?

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ zie je iedere werkdag om 20.00 uur op RTL4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wij zijn een beetje verliefd op deze twee 😍 #cutieoverload #Wolf #Lucas #papa #gtst

Een bericht gedeeld door Goede Tijden Slechte Tijden (@gtst) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee