Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Bevestigd! Stefano Sanders maakt comeback in ‘GTST’ en dít zijn de eerste beelden

Bevestigd! Stefano Sanders maakt comeback in ‘GTST’ en dít zijn de eerste beelden

Thuis & wonen
Bevestigd! Stefano Sanders maakt comeback in ‘GTST’ en dít zijn de eerste beelden

Het werd al even gefluisterd onder trouwe kijkers van ‘GTST’, maar nu is het nieuws toch echt bevestigd: Bas Muijs (43) keert binnenkort als Stefano Sanders terug in Meerdijk! De eerste beelden zijn zelfs al hier en het duurt dan ook niet lang meer tot de inwoners van het soapdorp ‘m (opnieuw) mogen verwelkomen.

Stefano Sanders terug in ‘GTST’

Na de terugkeer van Julian Verduyn (Cas Jansen) is nu ook bevestigd dat Stefano opnieuw in de soap te zien zal zijn. Hij zal zijn opwachting maken in de aflevering die op 12 maart op Videoland verschijnt en een week later op televisie. Op de eerste beelden is te zien hoe hij kennis maakt met Tiffy Koster (Cecilia Adorée) en zij duidelijk van de leg is door zijn komst…

De tekst gaat verder onder de video.

Meerdijk

Dat Stefano binnenkort weer terugkeert naar Meerdijk, komt niet geheel uit de lucht vallen. Hij is immers opa geworden van Wolf én zoon Lucas is druk bezig met het plannen van een feest om zijn geregistreerd partnerschap met Tiffy te vieren. Ook is kunst de laatste tijd weer een actief deel van de verhaallijn, nu het schilderij van Lord Kingsley (dat overigens ook al een behoorlijke geschiedenis kent inde soap #MeneerHarmsen) in het bezit is gekomen van Ludo Sanders. Kleinzoon Valentijn heeft daar een vervalsing van laten maken door nieuw gezicht Amelie (Bo Maerten), een getalenteerd restaurateur die hoopt op een baan bij Ludo’s veilinghuis. Genoeg gedoe voor kunsthandelaar Stefano om zich tegenaan te bemoeien, lijkt ons.

Niet de eerste keer

Het is overigens niet de eerste keer dat Bas Muijs opnieuw in de huid kruipt van Stefano Sanders. Tussen 1999 en 2005 had de acteur een vaste rol in de soap, en een aantal jaar later (op 29 januari 2009 om precies te zijn) keerde het personage al even terug om zijn beste vriend Rik (Ferri Somogyi) bij te staan toen zijn vrouw Anita (Sabine Koning) op sterven lag. In januari 2014 maakte Stefano een tweede rentree in het soapdorp, ditmaal om de bruiloft van zijn zoon Lucas en Menno bij te wonen. Ook dit keer zou Stefano’s terugkeer maar tijdelijk zijn.

Lees ook
Zeg dat het niet zo is: dít ‘GTST’-personage neemt na zeventien jaar (!) afscheid van Meerdijk

Afscheid Sjors

Waar Stefano terugkeert naar Meerdijk, gaat Sjors Langeveld (Melissa Drost) juist afscheid nemen van het soapdorp. De laatste aflevering met de actrice is vandaag al op Videoland te zien; dinsdag 17 maart zijn de laatste scenes met Drost op televisie te zien.

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ zie je iedere werkdag om 20.00 uur op RTL4.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

• SPOILER ALERT • De tijd van bezorgdheid is voorbij. Na 17 jaar is het tijd voor het personage Sjors om Meerdijk te verlaten…. Daarvan mocht ik 2,5 jaar op me nemen en dat heb ik met heel veel plezier gedaan. Al kon ik haar bij vlagen niet uitstaan, na zoveel tijd is ze in mijn hart gaan zitten. Ze kan zeuren, maar ze is een strijder. Ze strijdt voor het goede, altijd. Ik ben blij dat ik kennis heb mogen maken met het soap-genre en heb immens veel respect voor de werkwijze die deze stijl met zich meebrengt. Voor en achter de schermen wordt er zo hard gewerkt! Ik ben ook heel blij met alle lieve mensen die ik heb leren kennen en vrienden die ik heb gemaakt. Het was een soort lange, intense droom. En nu, hééél veel zin in nieuwe dingen. Er valt nog zoveel te ontdekken! 🥂Dank aan alle kijkers voor het kijken en de lieve berichten die ik de afgelopen 2 jaar ontving! Dikke kus! #dagSjors #endofanera #GTST #dagallemaal!(vandaag laatste aflevering op Videoland, volgende week laatste op tv) 👋🏼💋♥️

Een bericht gedeeld door 🌓Melissa Drost🌗 (@melissa_drost) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee