Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ai: kijkers reageren boos op welvarende dames in ‘Steenrijk, Straatarm’

Ai: kijkers reageren boos op welvarende dames in ‘Steenrijk, Straatarm’

Ai: kijkers reageren boos op welvarende dames in ‘Steenrijk, Straatarm’

Maandagavond was het weer tijd voor een gloednieuwe aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’ , maar niet alle reacties waren even lovend. Sterker nog, de vermogende deelnemers uit Amsterdam hebben een hoop boze tweets opgeleverd.

In de afgelopen uitzending van Steenrijk, Straatarm ruilen Nynke en Marcia – twee dames uit Amsterdam-Zuid bij wie aan geld geen gebrek is – met het gezin van Angeline. Zij verlaat voor een week haar simpele woning en trekt voor een week in het luxe appartement van de blondines, én heeft in plaats van 75 euro ineens 1.800 euro per week te besteden. Voor Nynke en Marcia geldt het omgekeerde.

Lees ook
Alleenstaande power-moeders stelen harten van kijkers in ‘Steenrijk Straatarm’

Negatief

Terwijl Angeline beseft dat ze met het kleine budget dat ze normaal gesproken heeft, ontzettend gelukkig is, valt de ruil Nynke en Marcia een stuk zwaarder. Ze noemen meteen alles op wat ze niet meer kunnen doen nu ze ineens een stuk minder kunnen uitgeven, schateren het uit en kunnen niet stoppen met klagen. En dat ‘arrogante gedrag’ kunnen de kijkers niet bepaald waarderen. “Wat een vreselijke decadentie”, klinkt het. Lees maar mee:

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard, Libelle.nl | Beeld: still