Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ snappen niets van ‘relatie’ (of ja, wat is het?) tussen multimiljonair Tamara en Ronnie

Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ snappen niets van ‘relatie’ (of ja, wat is het?) tussen multimiljonair Tamara en Ronnie

Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ snappen niets van ‘relatie’ (of ja, wat is het?) tussen multimiljonair Tamara en Ronnie

Iedere woensdagavond verzamelt televisiekijkend Nederland zich weer op Twitter en stroomt het sociale medium vol met reacties op ‘Steenrijk, Straatarm’. Waar kijkers normaal gesproken hun ongezouten mening geven over bepaalde uitspraken of gewoontes van beide gezinnen, was tijdens de nieuwste aflevering de relatie tussen multimiljonair Tamara en Ronnie het onderwerp van gesprek. Want: zakenpartners, vrienden of toch meer… wát zijn die twee nou van elkaar?

Steenrijk, Straatarm gemist

In Steenrijk, Straatarm is elke week te zien hoe een vermogend gezin van leven ruilt met een stel dat niet anders kan dan ieder dubbeltje omdraaien. Deze week is het de beurt aan de rijke Tamara Straatman en Ronnie Willemen, om een week van huis, haard én budget te wisselen met de familie Stuts uit het Groningse Loppersum.

Oudejaarsloterij

Johnnie en Anita wonen met hun kinderen in het epicentrum van de aardbevingen en moeten dagelijks dealen met de gevolgen ervan. Zo is het huis onbewoonbaar verklaard en is de vader des huizes in een depressie geraakt door alle stress die de situatie heeft opgeleverd. Het leven van Tamara ziet er een stuk onbezorgder uit. Zij won maar liefst tien miljoen euro met de Oudejaarsloterij, waarna ze haar dromen eindelijk waar kon maken. Na de wereld over gereisd te hebben met vrienden, sloeg ze de handen ineen met haar vriend Ronnie. Met hem richtte ze haar eigen bedrijf op.

Flair gespot in ‘Steenrijk, Straatarm’

Komt het verhaal van Tamara je bekend voor? Dat kan heel goed kunnen. Een paar weken geleden vertelde ze verhaal namelijk al in Flair. De blondine deed onder meer uit de doeken over haar traumatische jeugd én het moment waarop ze hoorde zo veel geld te hebben gewonnen. “Maar blij? Nee, dat was ik op dat moment nog niet. Ik had onlangs mijn moeder verloren en het verdriet zat me hoog, vooral in die decembermaand. Ik probeerde vooral stukje bij beetje alles een plek te geven in mijn leven. Op zo veel geld zat ik niet te wachten, ik wilde gewoon mijn moeder terug.” Voor de oplettende kijker: de editie waarin het interview met Tamara stond, kwam voorbij in de aflevering van Steenrijk, Straatarm.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Flair in steenrijk straatarm

Collega’s? Vrienden? Geliefdes?

Tamara woont in Tilburg, in een prachtige villa inclusief zwembad. Bij haar woont Ronnie, die in Steenrijk, Straatarm wordt geïntroduceerd als haar ‘soulmate en zakelijke partner’. In Flair vertelde ze al samen te gaan werken met haar beste vriend en in het SBS-programma vult ze aan: “Naast mij zit mijn beste vriend, die ken ik al sinds ik twee jaar was. In het dagelijks leven zijn we tegenwoordig ook collega’s en niet alleen meer vrienden.”

Lees ook
Vermogend gezin in ‘Steenrijk, Straatarm’ verbaast kijkers met opmerkelijke uitspraken en instelling

Vage relatie

Er ontstaat meteen verwarring op Twitter wanneer deze uitspraken worden gedaan. Want hebben de twee nou een relatie of zijn het vrienden die onder één dak wonen en samen een bedrijf runnen? Twitter snapt er in ieder geval geen snars van. “Vaag”, zo stelt een kijker van Steenrijk, Straatarm. Iemand anders vraagt zich af: “Wat doet Ronnie? Naast op Tamara’s zak teren?”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, Libelle.nl | Beeld: still