Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Ex Roxeanne Hazes duikt op in ‘Steenrijk, Straatarm’: kijkers raken niet uitgepraat over vermogend stel

Ex Roxeanne Hazes duikt op in ‘Steenrijk, Straatarm’: kijkers raken niet uitgepraat over vermogend stel

Thuis & wonen
Ex Roxeanne Hazes duikt op in ‘Steenrijk, Straatarm’: kijkers raken niet uitgepraat over vermogend stel

Woensdagavond kon televisiekijkend Nederland weer genieten van een gloednieuwe aflevering van ‘Steenrijk, Straatarm’. Daarin maakte niemand minder dan de ex van Roxeanne Hazes zijn opwachting. Hij ruilde met zijn geliefde en kinderen voor een week van leven en budget met een minderbedeeld gezin uit Hoorn.

Steenrijk, Straatarm

Iedere week opnieuw weet Steenrijk, Straatarm de nodige tongen los te maken op Twitter. Zo lieten kijkers vorige week massaal weten het niet droog te kunnen houden bij één specifiek moment in de aflevering. In het programma is te zien hoe een vermogend gezin van leven ruilt met een stel dat niet anders kan dan ieder dubbeltje omdraaien. Dit keer was het de beurt aan Nick van Delft – de ex van Roxeanne – en zijn gezin om een week rond te komen met een lager budget dan dat ze gewend zijn.

Een week in Hoorn

Nick woont samen met zijn geliefde Denise van der Lee in Ouderkerk aan de Amstel. Op maar liefst vijf hectare grond staat daar hun huis én het bedrijf van de paardenhandelaren. Ze ruilen tijdelijk van leven met Vera, die samen met haar drie kinderen in een sociale huurwoning in Hoorn woont. De alleenstaande moeder is na haar scheiding en het stopzetten van haar bedrijf met een behoorlijke schuld komen te zitten, en heeft wekelijks slechts zeventig euro te besteden. Wanneer de kinderen bij hun vader zijn, probeert Vera de hand extra op de knip te houden, om iets over te houden voor als de kids weer thuis zijn.

Groot hart

Zoals iedere woensdagavond gaat het op Twitter weer veelvuldig over Steenrijk, Straatarm en blijft het gezin van Nick niet onbesproken. En kijkers zijn behoorlijk onder de indruk van de mindset van de ex van Roxeanne en zijn vriendin. “Wat een hartverwarmend, lief en hartelijk stel. Niet veroordelend maar respectvol naar het ‘arme’ gezin. Bijzonder”, benoemt iemand. Een ander noemt Nick en Vera “mensen met een groot hart”.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Relatie met Roxeanne

Na een relatie van vijf jaar zetten Nick en Roxeanne in december 2016 een punt achter hun relatie. Van Delft vond opnieuw het liefdesgeluk bij Denise, met wie hij twee kinderen kreeg: Bobbi-Jolie en James Dean. De blondine heeft ook nog een zoon uit een eerdere relatie, Joaquin.

Lees ook
Kijkers ‘Steenrijk, Straatarm’ schieten vol door bijzondere actie van minderbedeelde ouders

Grote liefde Roxeanne

Roxeanne is inmiddels al jaren samen met haar grote liefde én verloofde Erik Zwennes. Samen werden zij in juli 2018 de trotse ouders van zoontje Fender.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat ben ik blij dat ik deze vrouw de mijne mag noemen 💕

Een bericht gedeeld door Nick van Delft (@nickvandelft) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A Brother’s love always protect you 👊🏻 A sister’s love always follow you 💜

Een bericht gedeeld door Nick van Delft (@nickvandelft) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

a l l e s 🖤

Een bericht gedeeld door 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) op

Bron: Shownieuws.nl, Twitter | Beeld: still, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee