Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Starbucks komt met 3 nieuwe zomerdrankjes

Starbucks komt met 3 nieuwe zomerdrankjes

Starbucks komt met 3 nieuwe zomerdrankjes

Wij kunnen niet zonder onze dagelijkse portie koffie, maar tijdens de warme zomermaanden (ahum) hebben we soms behoefte aan wat verfrissing. Gelukkig brengt Starbucks drie frisse drankjes uit om je dorst te lessen.

Deze maand lanceert Starbucks drie Instagram-waardige drankjes die perfect zijn voor als de temperaturen ein-de-lijk eens gaan stijgen. Zo komt er namelijk een Strawberry Lemon Limeade Granita, een Teavana Youthberry White Tea Granita en een Caramel Espresso Granita op de markt.
Het doet ons een beetje denken aan een frappuccino, maar dan zonder de toevoeging van melk of slagroom. Bonus: je krijgt je dagelijkse dosis cafeïne ook nog binnen, maar toch worden de drankjes koel geserveerd. Duidelijk een win-winsituatie.
Starbucks

Het nadeel is dat de drankjes alleen later op de middag verkrijgbaar zijn. Ze maken namelijk deel uit van het ‘Sunset Menu’. Er zijn trouwens ook nieuwe desserts! Je kunt kiezen tussen chocolate brownie trifle of strawberry shortcake trifle – dat is cake, slagroom en fruit. Jammie!

Een domper is wel dat de nieuwe drankjes op dit moment alleen in Amerika en Canada te verkrijgen zijn, maar met een beetje geluk komen de drankjes binnenkort ook onze kant op.

Lees ook:

Bron: flair.be