Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Spreuk van de week

Spreuk van de week

Spreuk van de week

Wekelijks vind je in Flair de spreuk van de week. De spreuk van deze week is gemaakt door de Engelse Aless Baylis. Vind je ‘m leuk? De quote kun je uitprinten en thuis een mooi plekje geven. Download de grote versie hier  >>
Benieuwd naar de maker van deze illustratie? Wij stelden Aless een paar vragen over haar passie voor illustreren en over haar toekomstdromen.

Wie is Aless?

Mijn naam is Aless Baylis en ik ben een illustrator en printontwerper voor mijn eigen bedrijf: ‘This is Gold’. Ik maak prints en patronen voor kinderkleding, briefpapier, posters en nog veel meer. Ik ben 30 jaar en woon in Londen, maar stiekem droom ik ervan om bij de zee te wonen.

Wat vind je het leukste aan illustreren?

Het leukste aan illustreren vind ik om mijn karakters grappig en schattig te maken. Hierdoor krijgen ze allemaal een eigen persoonlijkheid. Ik vind het mooi hoe ik mijn eigen verbeelding kan verwerken in mijn tekeningen en hierdoor kan creëren wat ik maar wil.

Waar haal je inspiratie vandaan?

De meeste inspiratie haal ik uit Pinterest. Ik kijk er iedere dag op. Frankie Magazine is ook geweldig omdat ik hier altijd weer nieuwe dingen ontdek. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe ontwerpers, winkels, merken of muzikanten.

Wie is jouw grote voorbeeld?

Designlovefest is een blog die ik erg leuk vind. Bri Emery is de oprichtster en ze is een geweldige inspiratie voor mij. Haar foto’s zijn altijd zo helder en vol met kleur, en dat is erg fijn om elke dag naar te kijken.

Heb je nog dromen voor de toekomst?

Mijn droom is om te blijven illustreren en ontwerpen, maar ook om te werken voor meer leuke merken en producten. Ik zou het geweldig vinden om prints te ontwerpen voor Zara Baby, zij hebben zo’n schattige kleren!

 

Meer zien van Aless Baylis? Breng dan een bezoek aan haar Etsy shop thisisgold.co.uk of volg haar via Twitter, Facebook en/of Instagram.

Flair 12 ligt t/m dinsdag 24 maart 2015 in de winkel. Heb je dit nummer gemist? Via tijdschrift365.nl kun je nog eenvoudig nummers online nabestellen (tot een jaar terug!).

Bron: Flair 12/2015 | Illustratie: Aless Baylis, thisisgold.co.uk