Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Flinke dosis inspiratie, DIY’s en héél veel binnenkijken: de eerste editie van ‘Flair Wonen’ is nú verkrijgbaar

Flinke dosis inspiratie, DIY’s en héél veel binnenkijken: de eerste editie van ‘Flair Wonen’ is nú verkrijgbaar

Flinke dosis inspiratie, DIY’s en héél veel binnenkijken: de eerste editie van ‘Flair Wonen’ is nú verkrijgbaar

Wekelijks hebben we natuurlijk weer een magazine vol leesplezier voor je in petto, dagelijkse updates vind je op Flaironline.nl en sinds kort ligt ons heerlijke Winterboek in de schappen. Aan dat rijtje voegt zich vanaf vandaag nóg een fijne special toe, namelijk de allereerste editie van Flair Wonen! Verwacht een flinke dosis inspiratie (ook in het kader van de naderende feestdagen), verschillende DIY’s en héél veel binnenkijken. En da’s natuurlijk niet alles.

‘Flair Wonen’ ligt nú in de schappen

Geniet jij iedere week weer van de binnenkijkers en alle wooninspiratie in Flair? Dan hebben we goed nieuws voor je. Vanaf 24 november ligt Flair Wonen in de schappen, een special die vanaf nu vier keer per jaar verschijnt. Hieronder sommen we een aantal highlights voor je op uit de allereerste editie, die je sowieso niet mag missen.

Binnenkijken bij Flair’s hoofdredacteur Marije

Als kind woonde hoofdredacteur Marije tegenover het huis van haar oma. Nadat ze overleed, leek het onmogelijk het huis aan een vreemde te verkopen en dus trok Marije er zelf in. “Nu zit ik het liefst in de kamer naar buiten
te kijken, net als oma destijds.” Op Flair TV kun je ook alvast een kijkje nemen in haar adembenemende huis, mét een bijzonder verhaal.

Héél veel DIY’s

In Flair Wonen vind je meerdere DIY’s, waarmee je je huis nóg gezelliger kunt maken. We hebben een aantal knutsels voor je in petto speciaal voor de feestdagen, maar ook één waarmee je een waanzinnig kindermeubel maakt, dat niet alleen compact en multifunctioneel is, maar er óók nog eens mooi uitziet.

Zo doe je dat: van je toilet het mooiste kamertje maken

De wc de saaiste ruimte in huis? Think again. Ook bij Flair’s hoofdredacteur Marije was het toilet jarenlang een ondergeschoven kindje, maar uiteindelijk maakte ze er het mooiste kamertje van het huis van. Veel tijd kost het niet, wel een beetje durf. In Flair Wonen vertelt ze hoe ze te werk is gegaan.

De makelaar vertelt

In elke Flair Wonen vertelt een makelaar een bijzonder verhaal over zijn of haar werk. Deze keer: Henriëtte van Vessem. Zij zal nooit dat ene gezin vergeten dat na heel diep vallen weer opstond en hun droomhuis creëerde.

Lees ook
Flair TV: neem een kijkje in het adembenemende huis – mét bijzonder verhaal – van hoofdredacteur Marije

Bohemian Rhapsody

Uiteraard vind je in Flair Wonen ook de laatste interieurtrends. In de eerste editie: de boho vibe. Met materialen en prints die we kennen uit de jaren 70 – raffia! –creëer je dit gemakkelijk thuis.

De allereerste editie van Flair Wonen ligt nu in de winkel, voor slechts 3,45 euro. Wil je ‘m liever thuis laten bezorgen? Dat kan! Bestellen kan hier.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Beeld: Instagram