Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Goed nieuws voor soapfans! ‘Onderweg Naar Morgen’ komt terug op de buis

Goed nieuws voor soapfans! ‘Onderweg Naar Morgen’ komt terug op de buis

Goed nieuws voor soapfans! ‘Onderweg Naar Morgen’ komt terug op de buis

Zat jij vroeger iedere werkdag aan de buis gekluisterd als het weer tijd was voor ‘Onderweg Naar Morgen’? Dan hebben we fantastisch nieuws voor je. De soap keert namelijk terug bij NPO en is binnenkort weer te zien op televisie. 

Vanaf 29 april kun je weer van maandag tot en met vrijdag klaarzitten voor Onderweg Naar Morgen, op het vertrouwde tijdstip van 19.30 uur. Helaas krijgen we geen nieuwe afleveringen voorgeschoteld, maar gaan we terug in de tijd. De afleveringen worden herhaald op NPO Start Plus en op de zender NPO 1 Extra wordt tot eind december het volledige dertiende seizoen uitgezonden. Waarom er specifiek voor die afleveringenreeks gekozen is van de in totaal zeventien, is niet bekend.

Lees ook
Love it: ‘GTST’ komt binnenkort wéér met een bloedstollende special

Groot plezier

“We doen onze kijkers een groot plezier met de terugkeer van deze geliefde soap”, aldus Gijs van den Heuvel van de NPO. “De afgelopen jaren hebben fans met regelmaat gevraagd om de terugkeer van Onderweg Naar Morgen.” De soap was van 1994 tot 2010 te zien op televisie.

Aftellen

Het duurt gelukkig niet lang meer tot we weer mogen genieten van de soap. Om alvast in de stemming te komen, zie je hieronder wat fragmenten op een rij:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP