Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sneaky trucje: zó haal je meer snacks tegelijk uit de muur

Sneaky trucje: zó haal je meer snacks tegelijk uit de muur

Thuis & wonen
Sneaky trucje: zó haal je meer snacks tegelijk uit de muur

Na een avondje drankjes doen met vriendinnen gaat er niets boven een ouderwetse kroket uit de muur. Alleen jammer dat zo’n snack altijd veel te snel op is. Niet meer met deze truc: zó haal je meer snacks tegelijk uit de muur. Ssst!

O zo fout, maar dit trucje is te goed om niet met jullie te delen. En je hoeft al die gratis snacks heus niet allemaal zelf op te eten, je kunt ze ook verdelen onder je vriendinnen. Sharing is caring, toch?

Goed. Hoe je deze life hack toepast? Via Dumpert stuitten we op een video, waarop te zien is dat het helemaal niet moeilijk is. Het vereist wel enige nauwkeurigheid en vooral een drukke snackbar. Want het valt wel op! O ja, de snackbar moet een automatiek hebben: zo’n wand vol deurtjes, met allerlei snacks erachter. Als je een snack hebt gepakt, doe dan het deurtje voorzichtig dicht. En precies op het moment dat je het deurtje sluit, kun je een ander deurtje openen!

Bekijk de video hieronder. Durf jij het te proberen? Je hebt het niet van ons! 😉

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: Dumpert, Grazia

 

Shoppen is altijd een goed idee