Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Snapchat liefhebbers opgelet: dit zijn dé hacks die je moet kennen!

Snapchat liefhebbers opgelet: dit zijn dé hacks die je moet kennen!

Snapchat liefhebbers opgelet: dit zijn dé hacks die je moet kennen!

Ben jij al verslaafd aan Snapchat? Wij wel! En na de nieuwste update al helemaal. Want geef ons stickers in vrolijke kleurtjes en wij zijn gelukkig. Herkenbaar? Dan moet je de volgende hacks echt even opschrijven!

Om jouw snapchat verhaal zo compleet en fun mogelijk te maken, hebben we de handigste hacks op een rijtje gezet. Hiermee haal je echt alles uit de app, en zul je je verhaal nog vrolijker en persoonlijker kunnen maken.

Bewegende emoji’s
Het is heel makkelijk: Je maakt een filmpje, voegt een Emoji toe op de manier dat je ook tekst toevoegt, maakt hem groter (door op de grote T te drukken) en houdt hem ingedrukt tot ‘ie gaat bewegen. Nu beweegt ‘ie met je filmpje mee. Cute!

Persoonlijke filters
Dit is zo leuk! Om je eigen filter te maken, maak je eerst een foto. Dan voeg je een sticker toe (bovenaan, dat papiertje met een vouwtje er in). Je kiest een leuke uit, bijvoorbeeld een donut. Als je deze heeeeeelemaal uitvergroot, en dan je focust legt op de buitenste rand, heb je de kleur van die Emoji over je foto heen!

Feestelijke filter
Als iemand van je vrienden jarig is, kun je diegene een echte verjaardags-snap sturen! Let er wel goed op dat jullie verjaardagen goed zijn ingesteld.

Emoji’s voor vrienden
Als je veel met iemand snapt, krijgt diegene een Emoji naast zijn of haar naam. Maar deze Emoji’s hebben wel degelijk een betekenis en je kunt ze ook veranderen. Dit doe je door naar instellingen te gaan, op de desbetreffende vriend te drukken en daar de Emoji aan te passen. Zo simpel is het!

Wedden dat je nu hoge ogen gooit met jouw Snapchat story?

Lees ook: