Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Snackbrood maken

Snackbrood maken

Thuis & wonen
Snackbrood maken

Zelf snackbrood maken wat snel en simpel te bereiden is, en daarnaast ook nog eens erg lekker is? Ideaal voor een gezellige avond met vrienden of gewoon bij het avondeten met een lekker soepje erbij.

Tijd: 30 min.

Recept voor 3/4 personen

Dit heb je nodig:

  • 1 ciabatta
  • 75 gram geraspte mozzarella (je kunt ook zelf mozzarella fijnsnijden)
  • 1 bosui
  • snufje peper
  • eventueel andere kruiden

Zo maak je het:

Verwarm je oven voor volgens de bereidingswijze op de ciabatta. Snijd vervolgens met een broodmes plakjes van 1 cm van de ciabatta. Zorg ervoor dat je niet helemaal doorsnijd, zodat aan de onderkant de ciabatta nog aan elkaar vast zit.

Snijd de bosui in ringen. Vervolgens verdeel je tussen elk plakje brood een beetje mozzarella en bosui. Ga zo door totdat het hele brood gevuld is.

Breng het brood op smaak met een snufje peper en eventueel wat andere kruiden. Zet de gevulde ciabatta voor circa 12-14 minuten in de oven.

 

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee