Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > De ‘smurf latte’: de nieuwste foodtrend die het internet verovert

De ‘smurf latte’: de nieuwste foodtrend die het internet verovert

De ‘smurf latte’: de nieuwste foodtrend die het internet verovert

Fan van latte en van smurfen? Dan hebben wij voor jou hét nieuwtje van de dag: de laatste trend die vanuit Australië komt overwaaien, is namelijk de ‘smurf latte’. Funky!

Na de regenboogkoffie en bloemenijsjes is er nu dus ook de ‘smurf latte’, een blauwe latte die door de Matcha Mylkbar, een Australische koffiebar die gespecialiseerd is in maaltijden op basis van planten, bedacht werd.

Today we tried the famous Blue Smurf latte at @matcha_mylkbar, which is made of lemon, ginger, coconut milk and E3 live algae (one of the most nutrient dense foods on the planet!)

A photo posted by The Goodness Collective (@thegoodnesscollective) on

Vol met kleurstoffen, denk je dan? Mis! De smurf latte wordt gemaakt op basis van citroen, agavesiroop, kokosmelk en een lepetje E3Live blauwalgenpoeder. Op z’n minst een verrassende combinatie te noemen. Minpunt: het blauwalgenpoeder werd niet goedgekeurd door de Australische ‘Therapeutic Goods Administration’, en bevat bacterieën die, bij regelmatig gebruik, schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid… Opletten dus!

Hoe dan ook, de nieuwe smurf latte werd al snel dé ster van de Australische koffiebar. En toegegeven, met z’n hemelsblauwe kleurtje is ie meer dan Instagramwaardig.

 

Lees ook:

Bron: Flair.be