Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Slowjuicer kopen: waar moet ik op letten?

Slowjuicer kopen: waar moet ik op letten?

Slowjuicer kopen: waar moet ik op letten?

Fruit en groenten zitten boordevol gezonde voedingsstoffen als vitaminen en mineralen. Hier een sapje van drinken is hartstikke goed voor je! Het verminderd stress, verbetert de weerstand en het vertraagd het verouderingsproces en het bevat weinig calorieën. Hoog tijd om een slowjuicer aan te schaffen!

Sapcentrifuge of slowjuicer?

Een sapcentrifuge haalt het sap eruit door fruit en groenten op hoge snelheid te draaien. Hierdoor wordt het sap er als het ware uitgeslingerd.

Een slowjuicer centrifugeert het fruit en groenten niet, maar kneust ze zachtjes. Vandaar dat je met een slowjuicer ook allerlei andere dingen kunt persen, zoals bladgroenten.

Slowjuicer kopen: waar moet je op letten?

Een slowjuicer kan in een paar seconden groenten en fruit in een sapje verwerken, zonder dat er voedingsstoffen verloren gaan. Maar, waar moet je nu op letten bij het kopen van een slowjuicer?

  • Zorg ervoor dat je er eentje kiest met een ruime vulschacht. Zo hoef je niet eerst het fruit en de groenten klein te snijden.
  • Je kunt ook kiezen voor een afzonderlijke pulpbak, zodat het pulp van het fruit niet in de vers geperste sap komt. Het is maar net wat jij het fijnste vindt.
  • Bij sommige slowjuicers krijg je een extra sapkan meegeleverd. Dit is handig voor als je voor meerder gezinsleden sap wilt maken, of voor feestjes.
  • Ook handig is een meegeleverde schuimafscheider. Bij het maken van sommige sapjes kan er veel schuim ontstaan. De schuimafscheider houdt het sapje helder.
  • Let ook op wattage. Een hoger vermogen betekent meer kracht. Ga je jouw slowjuicer vaak gebruiken, kies dan voor de meest krachtigste.

Welke slowjuicer moet ik kiezen?

Nu je weet wat je nodig hebt, kun je gaan zoeken en vergelijken. Een handig hulpje die je daarbij kan helpen is Kieskeurig.nl. Bekijk hier allerlei soorten slowjuicers.

52 x Flair voor € 199,00 + Slowjuicer

Slowjuicer van Versapers (t.w.v. € 299,-!) + een heel jaar Flair nu samen voor maar € 199,-! (ipv € 452,40). Bekijk de aanbieding voor meer informatie.