Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Omdat kerst alles beter maakt: Sky Radio start nú al met kersthits in strijd tegen moodkiller corona

Omdat kerst alles beter maakt: Sky Radio start nú al met kersthits in strijd tegen moodkiller corona

Thuis & wonen
Omdat kerst alles beter maakt: Sky Radio start nú al met kersthits in strijd tegen moodkiller corona

Het duurt nog ‘maar’ 87 dagen voordat het kerst is, maar mán wat snakken we na driekwart van dit loodzware 2020 al naar die gezellige, cosy tijd. Voor mensen die ook wel een extra dosis feelgood kunnen gebruiken, heeft Sky Radio goed nieuws. De radiozender heeft dinsdag, veel eerder dan gepland, ‘The Christmas Station’ online alweer opgetuigd. Als we pepernoten al in juli kunnen kopen, kunnen ‘Last Christmas’ en ‘Santa Baby’ eind september ook helemaal prima.

Behoefte aan samenzijn

Sky is dit jaar eerder dan ooit begonnen. Normaal klinken de kerstbellen pas laat in oktober. De zender speelt met de vroege start in op de behoefte van “het gezellige ‘samengevoel’ dat Kerstmis met zich meebrengt”.

Feestelijker dan ooit

“Door de coronacrisis en de daarbij komende social distancing lijkt hier meer behoefte aan te zijn”, zo meldt de zender op basis van eigen onderzoek. Een derde van de Nederlanders heeft extra zin in kerst door de coronacrisis en een kwart is van plan om extra uit te pakken.

Kerstknallers

Voor kerstliedjes op de radio moeten luisteraars van Sky Radio overigens nog even wachten. Die zijn traditiegetrouw pas eind november, begin december te horen. Jaarlijks is Sky Radio aan het einde van het jaar een van de best beluisterde zenders van het land dankzij de kerstmuziek.

Lees ook
Opgebiecht: ‘Aan het kerstdiner met je schoonfamilie, terwijl je net door je baas bent genomen’

Kerstobsessie

Ben jij ook meteen in de wolken wanneer je de eerste kerstdeuntjes op de radio hoort en word je emotioneel wanneer je de straten ziet fonkelen in het licht van de kerstversiering? Sta je na de zomer al te popelen om je kerstboom én -trui weer boven te halen en kijk je halsreikend uit naar de nieuwste kerstitems die in de winkelrekken zullen verschijnen? Lees dit rijtje signalen en check of jij kerst-obsessed bent.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Giphy, iStock

Shoppen is altijd een goed idee