Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Zo komen we dat binnenblijven wel door: ‘De Sims 4’ kost nu slechts €12,49

Zo komen we dat binnenblijven wel door: ‘De Sims 4’ kost nu slechts €12,49

Thuis & wonen
Zo komen we dat binnenblijven wel door: ‘De Sims 4’ kost nu slechts €12,49

Loop je bij met het tweede seizoen van ‘Mocro Maffia’, heb je het hele huis al meerdere keren geschrobd en ben je inmiddels wel klaar met al dat puzzelen? Start dan je computer maar op voor een trip down memory lane met ‘De Sims’, en dankzij deze aanbieding hoef je daar maar een prikkie voor neer te tellen.

Aanbieding ‘De Sims 4’

We feel you: al dat binnen zitten kan best gaan vervelen. Maar dan is daar EA Games, die in tijden van crisis met een fantastische aanbieding op de proppen komt. Je kunt nu namelijk De Sims 4 op je computer of laptop installeren voor geen 49,99 euro, maar slechts 12,49 euro! Als die lege avonden en weekenden nu niet meer voorbij vliegen, weten wij het ook niet meer.

Deluxe editie

De versie van het spel dat momenteel in de aanbieding is (t/m 23 maart), is De Sims 4 Digital Deluxe. En da’s dubbel goed nieuws, want je krijgt niet alleen vele extra’s bij deze editie, maar óók kost-ie slechts een schijntje van de standaard game; daarvoor moet je 39,99 euro aftikken. Welk exclusief materiaal alleen beschikbaar is in De Sims 4 Digital Deluxe? Denk aan stijlvolle outfits voor je personages, digitale partycontent met de vlammende tikibar en een lasershow, de leukste kostuums om een feestje mee te bouwen en ga zo maar door. Als bonus krijg je er een digitale soundtrack met muziek uit de game bij.

Lees ook
YES: de Sims spelen maakt je gelukkiger

Cheatcodes

Net als vroeger kun je je droomhuizen bouwen, naar hartelust inrichten en jouw Sims de gekste dingen laten doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de boel ‘per ongeluk’ in brand laten vliegen? En je poppetje laten zwemmen en ondertussen het trappetje weghalen (guilty)? Oh, en vergeet de cheatcodes motherloderosebud en kaching niet. Dat droomhuis moet toch ergens van betaald worden zonder tijd te verliezen aan werkdagen ;-).

Geen gamer maar wél je tijd thuis doden met iets anders dan Netflix, Disney+ of Videoland? Flair heeft een lijstje met activiteiten voor een creatief ‘huisarrest’ voor je op een rijtje gezet.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee