Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Snel en origineel cadeaus inpakken

Snel en origineel cadeaus inpakken

Snel en origineel cadeaus inpakken

Cadeautjes zijn nóg leuker om te geven als ze er bijzonder uitzien. Inpakwonder of niet, met deze instructiefilmpjes geef jij met feestdagen, verjaardagen, ‘zomaar’-dagen de meest fantastische cadeaus inpakken! 

Snel en origineel cadeaus inpakken

Op Youtube vind je de meest handige filmpjes over cadeaus inpakken. In deze video’s leggen inpak-goeroe’s zoals Kayli, Friedia en Kiira stap voor stap uit hoe óók wij voortaan als de beste een mooi presentje kunnen inpakken. Super handig! Inpakpapier en knutselgerei bij de hand? Komt-ie:

Klein cadeau, groots verpakt

Kleine prullaria als sieraden zijn lastig in papier te verpakken. Kies dit jaar niet voor een simpel envelopje, maar voor de bijna net zo gemakkelijke candy roll. Met een wc-rol, lint, doorzichtige folie en een papiertje met mooie print maak je van het kleinste cadeautje een prachtig kunstwerk.

Omvouwen

Arona Khan weet wel raad met pakpapier. Ze noemt zichzelf een heuse inpakexpert en laat ons zien hoe je een cadeautje kunt inpakken door het simpelweg in papier te stoppen en het papier een paar keer om te vouwen.

Ga voor rond

Denk eens verder dan het standaard rechte vel papier en ga voor rond! Je zult tot verrassende creaties komen. Door vier cirkels op elkaar te plakken maak je bijvoorbeeld een handige verpakking voor een cd of boek.

Een strik erom

Je cadeaus lijken zo uit een kerstfilm te komen als je er een zo groot mogelijke strik omheen bindt. In dit filmpje zie je dat je die makkelijker maakt dan je misschien denkt!

Tot slot nog drie originele inpak-ideeen van Youtuber Friedia en Kiira. Voor kerst, verjaardagen, babyshowers… deze dames weten er wel raad mee! Ze pakken het net alleen leuk in, ook maken ze confetti van papier en gaan ze aan de plak met Japanse washi tape. Washi tape is sowieso handig en leuk om in huis te halen. Je kunt er je wasmachine mee versieren, je post, boekhoudingmap… Je kunt het zo gek niet bedenken. Te koop bij o.a. Hema en knutselwinkels.

Succes met de cadeaus inpakken!