Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers in shock na nieuwe onthullingen in ‘The Masked Singer’: ‘Grootste verrassing van de avond’

Kijkers in shock na nieuwe onthullingen in ‘The Masked Singer’: ‘Grootste verrassing van de avond’

Thuis & wonen
Kijkers in shock na nieuwe onthullingen in ‘The Masked Singer’: ‘Grootste verrassing van de avond’

De strijd is nu echt losgebarsten in ‘The Masked Singer’, want de kandidaten gingen de strijd met elkaar aan zongen duetten met elkaar. Bijna 3 miljoen mensen zagen vrijdagavond twee karakters naar huis gaan.

Duetten

In de aflevering namen de gemaskerde figuren het tegen elkaar op door middel van duetten. Zo gingen de Zebra en de Aap de strijd aan, de Vlinder en Neptunes, de Panter en de Lama én de Vos en de Kameleon. Aan het aanwezige publiek de moeilijke keuze: wie gaan er vanavond naar huis?

Apenpak

Als eerste moest de Aap naar huis. Met de hints ‘vioolspelen’, ‘bont’ en ‘paarden’ was het raden niet makkelijk. Vorige week dacht jurylid Buddy Vedder nog dat Robin Martens in het apenpak zat. Bij de uiteindelijke onthulling hadden alle juryleden uiteindelijk toch de juiste naam geraden.

Lees ook: Spannend! Volgens kijkers zitten déze BN’ers in de bizarre kostuums van ‘The Masked Singer’

Grote verrassing

De Aap was niet de enige die het masker af moest zetten. De Lama deed zijn beest in de sing-off tegen de Vos, maar werd toch naar huis gestuurd. Helaas voor de juryleden, want ze zaten totaal op het verkeerde spoor. Het was dan ook de grote verrassing van de avond toen Joris Linssen zijn masker af deed. Toch was het voor sommigen al snel duidelijk. Joris Linssen werd namelijk op de markt eens flink aan de tand gevoeld, zo vertelde hij gisteren bij Jinek. “Ik haal vaak op zaterdag op de markt in Utrecht een stukje kaas en het meisje van de kaastent zei: ‘En wat zal het zijn, Lamaatje?'”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, Jinek | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee