Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Sex And The City-nostalgie: Instagram-account documenteert elke outfit ooit gedragen in de serie

Sex And The City-nostalgie: Instagram-account documenteert elke outfit ooit gedragen in de serie

Sex And The City-nostalgie: Instagram-account documenteert elke outfit ooit gedragen in de serie

Ben jij een echte SATC-fan? Dan herinner je je vast nog wel de meest smashing outfits van Carrie, of die uitbundige glitterjurk met diep decolleté die Charlotte in Las Vegas droeg. Mocht dat niet het geval zijn, dan hebben we goed nieuws voor je: op @everyoutfitonsatc vind je alle legendarische looks die de revue passeerden in de serie. 

Modemuze
Wie was er géén fan van Sex And The City? Naast dat je er alles kon leren over seks en relaties, kreeg je ook nog eens een flinke dosis mode-inspiratie voorgeschoteld. Carrie Bradshaw zag er altijd oh zo geweldig uit, ze kwam zelfs weg met de meest clowneske outfits. En zélfs nu je weet dat het heel onwaarschijnlijk is dat een columniste in New York zowel haar huur kan betalen als kan shoppen bij Dior en Manolo Blahnik, blijft de fantasie overeind. Carrie, maar ook Samantha, Charlotte en zelfs Miranda zullen voor eeuwig en altijd onze modemuzes zijn.

Passion for fashion
Die liefde voor de vier fashionista’s bracht twee Amerikaanse dames ertoe zichzelf uit te dagen om every single outfit die gedragen werd in de HBO-serie op Instagram te posten, voorzien van een kort, snedig commentaar. Chelsea Fairless, ontwerpster, en Lauren Garroni, filmregisseur, waarschuwen dan ook in hun eerste post: naast een ode aan de iconische mode in de serie is het account ook grappig bedoeld. Dus ja, they will mock the clothes. Zoals elke SATC-kijker af en toe doet, toch?

De twee begonnen pas een week geleden met het project, dus er staan op dit moment nog maar 27 posts op de pagina. Wat betekent dat volgers de komende tijd nog héél veel SATC-nostalgie op hun Instagram-feed kunnen verwachten.

Bron: Flair.be

Tekst: Eline Debie

Lees ook: