Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Fan van ‘Emily in Paris’? Dan is déze serie (waarvan al 4 seizoenen online staan!) óók echt iets voor jou

Fan van ‘Emily in Paris’? Dan is déze serie (waarvan al 4 seizoenen online staan!) óók echt iets voor jou

Fan van ‘Emily in Paris’? Dan is déze serie (waarvan al 4 seizoenen online staan!) óók echt iets voor jou

Heb je het eerste seizoen van ‘Emily in Paris’ ook in één ruk uitgekeken en ben je op zoek naar nieuw bingevoer? Dan hebben we goed nieuws voor je, want er staat sinds kort weer een pareltje op Videoland. Maak kennis met ‘The Bold Type’, hoe dan ook jouw nieuwe verslaving. En nog leuker: er staan gelijk al vier seizoenen online! 

Vier (!) seizoenen

Op zoek naar een nieuwe serie om te bingen maar geen idee wat te kijken? The Bold Type op Videoland is zéker het checken waard. Let wel: het betreft hier geen nieuwe serie. Het eerste seizoen van The Bold Type was al in 2017 op de Amerikaanse televisie te zien. Inmiddels zijn er vier seizoenen met ieder tien afleveringen beschikbaar. Ideaal voor een bold weekend.

The Bold Type

Waar de serie over gaat? Nou, net als Younger (en The Devil Wears Prada, The Hills en nog veel meer films en series) speelt The Bold Type zich af op een redactie. De drie beste vriendinnen Jane, Kat en Sutton werken bij het fictieve Scarlet, een typisch magazine voor de moderne vrouw. Maar je raadt het al: hun beginnende carrière verloopt niet zonder slag of stoot. Zo moet Jane een artikel schrijven over haar ex-vriend, ontmoet Kat een lesbische fotografe in een ongemakkelijke situatie en heeft Sutton een geheime affaire met een bestuurslid van Scarlet. De serie is geïnspireerd op het leven en de carrière van voormalig Cosmopolitan-editor Joanna Coles.

Tekst gaat verder onder beeld.

Lees ook
Even kennismaken: hiér kun je de cast van Netflix-hitserie ‘Emily in Paris’ nog meer van kennen

De cast

De drie hoofdrollen zijn gespeeld door relatief onbekende actrices. Joan wordt gespeeld door Katie Stevens, die ooit te zien was in een aflevering van CSI. Aisha Dee, Kat in de serie, speelde in Ghosting: The Spirit of Christmas en Meghann Fahy had ooit een mini-rolletje in Gossip Girl.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl