Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Waarom je dit weekend de Netflix-serie ‘El Inocente’ wil bingen

Waarom je dit weekend de Netflix-serie ‘El Inocente’ wil bingen

Waarom je dit weekend de Netflix-serie ‘El Inocente’ wil bingen

Komend weekend is het eerste weekend waarop we weer een terrasje kunnen pakken. Helaas blijkt dat het helemaal niet zulk mooi weer wordt, het wordt zelfs behoorlijk fris. Toch maar weer het weekend doorbrengen op de bank dan? Waarom ook niet! Met deze serietip wordt bankhangen helemaal geen straf. Sinds vrijdag 30 april staat de miniserie El Inocente op Netflix en die wil je zien!

El Inocente

Sinds La Casa De Papel, Vis à Vis en Sky Rojo zijn we helemaal verknocht aan Spaanse series. Hier is er weer zo eentje. El Inocente is Spaans voor ‘de onschuldige’. De serie gaat over Mateo, Olivia, Lorena en Aguilar die worden geconfronteerd met de beslissingen die hun leven voor altijd hebben verwoest. Helaas voor deze vier kan niemand ontsnappen aan het verleden.

Het verhaal

Waar die verwoestende beslissingen om te doen waren? Mateo heeft op een nacht een ruzie proberen te stoppen die is geëindigd in moord. Negen jaar later probeert hij een leven op te bouwen met zijn vrouw Olivia, totdat Olivia opeens een schokkend telefoontje krijgt. Mateo’s onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken.

Lees ook
Waarom je de true-crime documentaire ‘Why did you kill me?’ vandaag nog wil zien

Bloedstollende trailer

Benieuwd geworden naar de miniserie? Bekijk dan onderstaande trailer maar eens. Je zal zien dat je bij deze serie, die gebaseerd is op de bestseller van Harlan Coben, een hoop spanning en sensatie kunt verwachten. Op Netflix is het eerste seizoen nu te zien. Het seizoen telt acht afleveringen die stuk voor stuk ongeveer een uur duren. Een ideaal aantal om in één weekend allemaal te kijken. Veel binge plezier!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix