Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Seks? Dit is wat jij nodig hebt aan voorspel, volgens de sterren

Seks? Dit is wat jij nodig hebt aan voorspel, volgens de sterren

Seks? Dit is wat jij nodig hebt aan voorspel, volgens de sterren

De een heeft langdurig voorspel nodig, de ander is bij het woord seks al opgewarmd en kan direct over tot actie. Wat jij, of je partner, nodig hebt om een beetje in the mood te komen staat in de sterren beschreven. Bekijk hieronder wat jouw sterrenbeeld, of die van je lief, aan voorspel kan gebruiken tussen de lakens.

Ram

Als je liefdespartner een Ram is, kan het een goed idee te zijn om vanaf de top te beginnen en ‘slowly working your way down’. Het hoofd is voor de Ram namelijk een erogene zone. Dus een lekkere hoofdmassage is een goed begin met hopelijk een spetterend einde.

Stier

Twee woorden: langzaam en sensueel. De spanning van het ontdekken van elkaars lichaam is wat een Stier helemaal wild maakt. Het draait bij hem of haar vooral om aanraking. Niets brengt een Stier dus meer in de stemming dan een sensuele massage (met lekker veel olie en lotion, natuurlijk!).

Tweelingen

Een Tweelingen houdt van woorden. Dus de voorpret zit ‘m voor Tweelingen in dubbelzinnige appjes vooraf. En ook in de slaapkamer kan de Tweeling het waarderen als er tegen hem of haar gepraat wordt. Vertel dus wat je gaat doen, voordat je het doet. En dan? Oe la la…

Kreeft

Voor een Kreeft is veiligheid belangrijk. De beste manier voor een Kreeft om zin te krijgen is daarom veelvuldig knuffelen. En dat liefkozen zal dan langzamerhand vanzelf over gaan in…juist. 

Lees ook: Match made in heaven? Déze sterrenbeelden worden snel verliefd op avontuurlijke types

Leeuw

De Leeuw voelt zich de koning van het dierenrijk. Aandacht is dus ook hetgeen dat ze het meest opwindt. Laat een Leeuw weten dat alle aandacht voor hem is, dan is vuurwerk gegarandeerd.

Maagd

Om een Maagd in de stemming te krijgen is ‘ontspanning’ het sleutelwood. Geef ze een uitgebreide nekmassage, met tussendoor kusjes in de nek. Als je ze daarna vraagt wat ze verder willen, zullen ze je dat zeker vertellen.

Weegschaal

Voor een Weegschaal moet alles in balans zijn. Als de ander zich dus volledig op een Weegschaal stort zal deze zich ongemakkelijk gaan voelen. Waar de Weegschaal wel opgewonden van raakt is als zijn of haar bedpartner bij zichzelf begint.

Schorpioen

De Schorpioen is van nature een seksueel wezen. Er is dus niet veel voor nodig voor dit sterrenbeeld om op gang te krijgen in bed. Wat wel een extra spannend tintje kan geven, als je bedpartner dat ook leuk vindt tenminste, is om de ander vast te binden, een blinddoek voor te doen of wat voor creatiefs je samen ook maar kunt bedenken.

Lees ook: Dit is het ideale aantal kinderen dat je volgens je sterrenbeeld zou moeten hebben

Boogschutter

Ook dit sterrenbeeld gaat gemakkelijk om met seks. Doe aan rollenspel, een striptease of speel strippoker om de juiste sfeer te creëren. Of duik gewoon samen in bed.

Steenbok

Dit serieuze sterrenbeeld is helemaal niet zo serieus in bed. Om samen in de stemming te komen kan de Steekbok een romantisch etentje of een warm bad met kaarsjes zeer waarderen.

Waterman

De Waterman is een visueel sterrenbeeld. Dus een partner die zich langzaam voor ze uitkleedt, of die ondeugende selfies stuurt zal een Waterman een gelukkig mens maken.

Vissen

Dit is een zeer gevoelig sterrenbeeld. Een Vissen verleid je dus met good old verleidingstechnieken: zet een lekker muziekje op, geef een lekkere voetmassage en breid die langzaam uit naar de rest van het lichaam.

Bron: hellogiggles.com | Beeld: iStock