Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dat wordt weer smullen: ‘Echte Gooische Moeders’ krijgt een tweede seizoen

Dat wordt weer smullen: ‘Echte Gooische Moeders’ krijgt een tweede seizoen

Dat wordt weer smullen: ‘Echte Gooische Moeders’ krijgt een tweede seizoen

Hoe kon het ook anders: na het denderende succes van het eerste seizoen van ‘Echte Gooische Moeders’ kunnen we eindelijk met zekerheid zeggen dat er een tweede seizoen in de maak is. En dat vinden we maar al te leuk.

Vol verwachting

De opnames van de serie zijn as we speak aan de gang. Het tweede seizoen belooft geen saaie te worden, er gaat namelijk genoeg beleefd worden melden de dames op Instagram. “We gaan verhuizen, we gaan verbouwen, we gaan ontharen, we gaan… bevallen”, vertelt Florine. “Ik zou zeggen: proost!”, vult Kimberly aan.
De tekst gaat verder onder de video. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Echte Gooische Meisjes

Het begon allemaal met de Gooische meisjes Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie die tussen 2008 en 2010 op de voet gevolgd werden. Altijd zijn zij vriendinnen gebleven. Toen het gevolg van de serie twaalf jaar later van start ging, waren de vrouwen maar al te gelukkig. Op Instagram zeiden ze hierover: “Beter verwend dan verwaarloosd. Wie kent ‘m nog? We zijn niet meer de verwende poppetjes van toen, want we moeten onze kids natuurlijk wel het goede voorbeeld geven.” Zo zei Kimberly over het eerste seizoen: “Eigenlijk is het net als vroeger, maar dan met minder flessen rosé, haha. We waren nog jong en deden maar wat. Ik vind het afschuwelijk. Elk moment werd er weer een nieuw glaasje wijn op tafel getoverd, maar zo zit ons leven niet meer in elkaar.”

Lees ook 
‘Echte Gooische Moeder’-Leslie Keijzer bevallen van tweede zoontje (met een wel heel mooie naam)

Seizoen 1

Maar, wat gebeurde er ook alweer in het eerste seizoen? We zagen hoe Leslie kampte met angstige gevoelens na de bevalling van haar zoon vorig jaar. Kimberly had het ondanks haar succesvolle beautysalon niet gemakkelijk als alleenstaande moeder en Pauline liet zien hoe het voor een derde kind haar verging. Wanneer seizoen twee van Echte Gooische Moeders op Videoland komt, is nog niet duidelijk.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Instagram, RTL