Je bent hier: Home > Thuis & wonen > ‘Second Chance’ is vanaf nú te zien: de ultieme mix van ‘MAFS’ en ‘Boer zoekt Vrouw’

‘Second Chance’ is vanaf nú te zien: de ultieme mix van ‘MAFS’ en ‘Boer zoekt Vrouw’

Thuis & wonen
‘Second Chance’ is vanaf nú te zien: de ultieme mix van ‘MAFS’ en ‘Boer zoekt Vrouw’

Wat hébben we de afgelopen maanden genoten van weer een spraakmakend seizoen van ‘Married At First Sight’. Helaas hield tot ieders verbazing geen enkel huwelijk stand, maar is één stel wel weer opnieuw aan het daten. Voor alle kandidaten die hun avontuur in een scheiding zagen eindigen, is er nog hoop. Wellicht krijgen ze een ‘tweede kans’ in de nieuwe serie ‘Second Chance’, waarin oud-MAFS-kandidaten opnieuw een poging wagen om de ware te vinden en waarvan vandaag het eerste seizoen begint.

‘Second Chance’ op Videoland

De spin-off van MAFS is vanaf 9 maart exclusief te volgen bij Videoland, dat momenteel behoorlijk lekker draait op exclusieve programma’s gebaseerd op tv-knallers als Expeditie Robinson en Temptation Island. In het eerste seizoen storten drie oud-kandidaten zich in een tweede tv-avontuur om de liefde te vinden: Milly (seizoen vier), Marcel (seizoen drie) en Maxime (seizoen vier).

Meer in eigen hand

Waar ze in Married at First Sight door experts werden gekoppeld aan een partner, hebben ze de keuze in Second Chance in eigen handen. Wel helpen de experts hen door een voorselectie te maken en hen te begeleiden bij hun keuzes. Anders is ook dat er niet wordt getrouwd met de deelnemers, die zich speciaal aangemeld voor één van de drie kandidaten.

Niks trouwen, gewoon daten

Hun eerste ontmoeting is een soort mini blind date; ze maken kort kennis met elkaar, maar de ‘MAFS’-gezichten krijgen hen hierbij nog niet te zien. Ze komen enkel meer te weten over de man of vrouw in kwestie door de vragen die presentator Carlo Boszhard hen stelt. De deelnemers mogen speeddaten met de persoon voor wie ze zich aanmeldden. Vervolgens kiezen de Milly, Marcel en Maxime zelf met welke kandidaten zij de meeste klik voelen en dus verder willen daten.

Lees ook
Na Henk heeft ook Robin van ‘MAFS’ een nieuwe liefde (en het is níet zijn geliefde ex-vriendin)

Boer zoekt Vrouw

“Ze slapen in een groepshuis, gaan op citytrip en beleven de leukste dates. Twee maanden later hakken ze de knoop door”, aldus Carlo aan het begin van de eerste uitzending. Naast het MAFS-element voelen wij bij dit nieuwe concept ook ernstige Boer zoekt Vrouw-vibes en dat vinden wij hélemaal niet erg. Zou dit de ultieme mash-up zijn van twee van onze favoriete tv-programma’s? Het kan bijna alleen maar smullen zijn.

‘Married at First Sight: Second Chance’ is vanaf 9 maart wekelijks te zien bij Videoland.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee