Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Say whut, levenslang hamburgers in ruil voor naamsverandering?!

Say whut, levenslang hamburgers in ruil voor naamsverandering?!

Say whut, levenslang hamburgers in ruil voor naamsverandering?!

Je leven lang gratis hamburgers? Whuuuuut? Daar moeten we meer van weten! Helaas is het een actie in Australië en krijg je het niet zomaar. De hamburgerketen heeft een heel speciale actie bedacht als promotiestunt, je moet alleen even je achternaam laten veranderen… 

Wie zijn achternaam laat veranderen in ‘Burger’, krijgt zijn hele leven lang gratis hamburgers. Het gaat alleen over de eerste 10 mensen die dit officieel laten doen. Mevrouw of meneer Burger kan dan maar liefst 7 hamburgers per week gaan eten bij Mr. Burger in Melbourne.

Helaas pindakaas

Is jouw achternaam al Burger?! Helaas, dan mag jij niet meedoen, dammit! Wel verzacht Mr. Burger jouw leed door een aantal tegoedbonnen te doneren. Ook niet slecht natuurlijk…

Mensen moeten meer lachen!

Natuurlijk dient deze actie om publiciteit te scoren over de hele wereld. Toch willen ze het vooral doen om mensen te laten lachen. Er is al genoeg saai en serieus nieuws zoals over de Brexit, met deze actie willen ze terug een beetje fun brengen.

Deelnemers?

Tot nu toe heeft nog niemand toegehapt. Ondanks de vele aandacht zijn er nog geen aanmeldingen geweest, al is er wel veel gossip over mensen die er ernstig over twijfelen… Zou jij dit overwegen of vind je dit écht een stap te ver gaan voor een promotiestunt? Wij zijn in ieder geval benieuwd!

Lees ook: