Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Say What?! Derde Blair Witch film werd in het diepste geheim gemaakt!

Say What?! Derde Blair Witch film werd in het diepste geheim gemaakt!

Say What?! Derde Blair Witch film werd in het diepste geheim gemaakt!

Wow! Gisteren was op Comic-Con in San Diego de voor-premiere van de film The Woods, maar wat bleek? Het was eigenlijk de derde film in de Blair Witch serie! Mindfuck!

De mensen die in de zaal zaten om naar de nieuwe film The Woods van regisseur Adam Wingard (van o.a. You’re Next en The Guest) te gaan kijken, wisten niet wat hen overkwam: opeens bleek de film de derde film te zijn in de Blair Witch franchise.

De borden in de zaal veranderden zomaar van The Woods naar Blair Witch, freaky!

Geheime opnamens

De film werd door Wingard en zijn team in het geheim gedraaid. Veel van de acteurs hadden van te voren geen idee voor welke film ze auditie deden en delen van de crew kregen een ander script om ze om de tuin te leiden.

Blijkbaar was er ook voor gekozen om in de scripts de woorden “Blair Witch” te vervangen door de woorden “Car Rape” (een wat absurde keuze, die tijdens het lezen waarschijnlijk voor bevreemdende situaties heeft gezorgd).

The Blair Witch Project

De originele film The Blair Witch Project uit 1999 was een zeer succesvolle horror-mockumentary die ging over een paar filmstudenten die in het bos op zoek gingen naar de Blair Witch voor een documentaire. In deze derde film Blair Witch volgen we het jongere broertje van één van de personages. Hij trekt terug de bossen in om er achter te komen wat er met zijn zus gebeurd is (Don’t do it!).

Bekijk de trailer hieronder:

Bron: vertigoweb.be

Lees ook:

5 tips om van spinnen af te komen

Video: 100 jaar stijliconen uit de filmwereld

5 dingen die je niet met je haar moet doen voor het slapengaan!