Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Say what? Door deze pil ruiken je scheetjes naar rozen

Say what? Door deze pil ruiken je scheetjes naar rozen

Thuis & wonen
Say what? Door deze pil ruiken je scheetjes naar rozen

Wij vrouwen poepen niet en laten geen scheetjes, maar produceren alleen zalig ruikende rozenblaadjes, toch? Ha. Wás het maar zo’n feest. Helaas proberen we vaak op de meest moeilijke manier onze windjes in te houden, wat vaak buikpijn teweegbrengt. Maar dít is nu verleden tijd, want er is nu een pil op de markt waardoor je scheten écht naar rozen kunnen gaan ruiken!

Rozengeur en chocolade
Sta je nu met je oren te klapperen? Dan ben je niet de enige, want wij moesten ook even twee keer met onze ogen knipperen voor we zeker wisten dat we dit goed lazen. Maar het is dus écht waar. Er is een man zo gek geweest een pil te creëren, die je windjes heerlijk zou moeten laten ruiken. Niet alleen rozengeur is mogelijk, ook kun je door het slikken van de pil windjes laten die naar chocolade ruiken.

Bye ongemak
Het idee voor deze pil ontstond toen de man een diner met vrienden had, wat bij hen voor flink veel onprettige gasvorming zorgde. ‘Our farts were so smelly we were nearly suffocated. The winds were not very pleasant for our fellow diners. Something had to be done.’ En dus besloot hij het heft in eigen handen te nemen en een pil te bedenken waarmee dit ongemak verleden tijd was.

De ingrediënten van deze pil zijn onder andere venkel, blauwe bessen, zeewier en houtskool. Bestellen kan hier. Durf jij het aan..?

Shoppen is altijd een goed idee