Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Samosa wraps

Samosa wraps

Thuis & wonen
Samosa wraps

Deze samosa wraps zijn heerlijk voor lunch of avondmaal. Een wrap met doperwtjes, paprika en ui. Door de combinatie met aardappel vult het goed! Én het is ook nog eens snel gemaakt.

Recept voor 4 tot 6 wraps
Tijd: 20 minuten

Dit heb je nodig:

  •  4-6 wraps
  • 400 gram krieltjes
  • potje doperwten
  • 400 gram tomatenblokjes
  • 1 rode paprika
  • 1 rode peper
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 2 tl kerrie
  • snufje zout en peper

Zo maak je het:

Snijd de paprika, ui, knoflook en rode peper. Bak de ui, knoflook, rode peper en paprika aan met het kerriepoeder in een koekenpan. Na circa 2-3 minuten voeg je de aardappels toe. Bak dit voor ongeveer 8-10 minuten en voeg daarna de doperwten en tomatenblokjes toe . Laat dit circa 5 minuten pruttelen. Breng de saus verder op smaak met zout en peper.

Schep vervolgens ongeveer 2-3 lepels van de vulling op een wrap en vouw de wrap dicht.  (tip om het lekken van saus te voorkomen: saus in het midden scheppen, dan een rand omhoog vouwen als de onderkant, dan twee zijkanten erom heen vouwen).

Eet smakelijk!sopie_150px

Sofie

Dit recept komt van Lekker en Simpel, de blog van Sofie

 

Shoppen is altijd een goed idee