Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dat wordt weer spannend: RTL geeft sneak peek van septembermaand nieuw seizoen GTST

Dat wordt weer spannend: RTL geeft sneak peek van septembermaand nieuw seizoen GTST

Dat wordt weer spannend: RTL geeft sneak peek van septembermaand nieuw seizoen GTST

Na een hele zomer zonder te hebben gezeten is het vandaag eindelijk zover: de start van het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden. Nu werden we de afgelopen dagen al getrakteerd op een trailer hier en daar, maar nu maakt RTL ook gelijk bekend wat we in de maand september allemaal kunnen verwachten.

Verhaallijn

Eerder schreven we al over een van de nieuwe gezichten van dit seizoen, namelijk: Hassan Slaby. Hij neemt de rol van Marwan El Amrani op zich, en speelt daarmee de oudere broer van Ilyas. Hoewel zijn verhaallijn nog niet helemaal bekend is, is het wel duidelijk dat Ilyas schrikt van zijn komst.

Familie Sanders

Verder speelt de verhaallijn rondom de familie Sanders deze maand een grote rol in de soapserie. Eerder maakte Vincent Visser, die in de serie de rol van Valentijn Sanders speelt, al bekend dat hij de serie zal gaan verlaten. “Valentijn gaat uit de serie”, verklapte de negentienjarige acteur in Goede Tijden, Zomer Tijden. “Maar hoe, dat ga ik nog niet vertellen.” Zal hij diegene zijn tegen wie Janine roept dat ze hoopt dat hij net als Nick (zijn vader) voor heel lange tijd achter de tralies verdwijnt?

Lees ook
GTST-acteurs over corona-maatregelen: ‘We worden niet getest…’

Nieuwe gezichten

Wat we verder van het nieuwe seizoen kunnen verwachten? Een aantal nieuwe gezichten en een oude bekende. Zo is Hassan niet de enige new kid in town. Ook Dunya & Desie-actrice Christine van Stralen heeft een rol in de soap bemachtigd. Zij zal net als Hassan halverwege september haar intrede in de soap doen. Daarnaast keert ook Billy de Palma terug naar Meerdijk. En dat belooft niet veel goeds…

Bekijk hieronder de spannende beelden voor de maand september.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Goede Tijden, Slechte Tijden, Instagram