Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit roze sprookjesmeer is dichter bij dan je denkt…

Dit roze sprookjesmeer is dichter bij dan je denkt…

Dit roze sprookjesmeer is dichter bij dan je denkt…

Ben je de regen ook zo beu als koude pap? Wij ook! Let’s go naar warme stranden met palmbomen en tropische dieren. Hmmmm… dat klinkt als een goed plan! Wil je echt voor een sprookjesbestemming gaan dit jaar? Dan hebben wij een leuke optie en die is zelfs binnen Europa! 

https://www.instagram.com/p/BDRGATRRIly/?taken-at=776167460

Een roze meer met flamingo’s, het lijkt alsof je er de halve wereld voor moet oversteken voor je dat te zien krijgt. Niets is minder waar! In het Zuiden van Frankrijk ligt een vissersdorpje Aigues-Mortes en daar zie je al dit moois. Magisch!

View this post on Instagram

#безфильтров

A post shared by K. Petrova? (@oleshkina) on

Hier wordt nog op een traditionele manier zout gewonnen. Denk aan gespierde mannen die met een grote schep fleur de sel halen uit het magische meer. Wens je nog een beter uitzicht terwijl jij van je cocktail nipt? Zo denken wij er ook over. Doe er nog een tiental flamingo’s bij en je dag kan absoluut niet meer stuk.

https://www.instagram.com/p/BG43mylFWWf/?taken-at=776167460

https://www.instagram.com/p/BG9lgwbEQGS/?taken-at=776167460

Aigues-Mortes ligt tussen Monaco en Toulouse, en een 30-tal minuutjes rijden van Montpellier. Leuk om te combineren natuurlijk! Wij zitten alvast in de auto met dromen over du pain et du vin. Au revoir!

Lees ook: