Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Dit wil je proeven: binnenkort vind je roze (!) Magnums in de supermarkt

Dit wil je proeven: binnenkort vind je roze (!) Magnums in de supermarkt

Thuis & wonen
Dit wil je proeven: binnenkort vind je roze (!) Magnums in de supermarkt

Weer of geen weer, een lekker romig ijsje gaat er altijd wel in, toch? Binnenkort kun je weer een nieuwe smaak op je boodschappenlijstje zetten en wij kunnen je alvast meegeven: dat wil je. Magnum komt namelijk met een roze variant, die niet alleen heel fotogeniek is, maar ook héél lekker klinkt.

Een aantal jaar geleden kwam er al een roze KitKat op de markt en nu kan ook Magnum niet langer achterblijven. Het ijsje zoals je ‘m gewend bent van het merk wordt in een roze jasje gestoken, mede mogelijk gemaakt door Ruby chocolade.

Magnum Ruby

De Magnum Ruby is een balans tussen Ruby chocolade en een romige vulling van witte chocolade-ijs met een frambozen swirl, wat zorgt voor een unieke en bijzondere combinatie. Het woord dat het ijsje het beste zou omschrijven? Romig, maar dan wel nét anders dan je gewend bent.

Lees ook
Yum: door dit recept voor gin-tonic-ijsjes verlangen we weer naar de zon

Wanneer?

Vanaf wanneer je naar de winkel moet rennen? Vanaf 9 maart vind je de Magnum Ruby in de schappen, in een individuele verpakking, multipack (3 stuks) en in multipack mini.

De tekst gaat verder onder de foto.

Roze magnums

Nóg meer smaken

Naast de roze variant lanceert Magnum nóg twee nieuwe smaken in 2020, die minstens zo lekker klinken. Houd je vast: Salted Caramel & Glazed Almonds en Double Chocolate & Strawberry. Die eerste is een variant op de Magnum Almond en bevat gezouten karamelijs met karamel swirls en geglazuurde amandelen; het andere ijsje is een zoete traktatie door het panna cotta ijs dat omhuld is met aardbeiensaus en een laag krakende Magnum chocolade. Yum!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron/beeld: Glasnost, iStock

Shoppen is altijd een goed idee