Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers ‘Rooijakkers over de vloer’ leven mee met Francis van Broekhuizen om heftig pestverleden

Kijkers ‘Rooijakkers over de vloer’ leven mee met Francis van Broekhuizen om heftig pestverleden

Kijkers ‘Rooijakkers over de vloer’ leven mee met Francis van Broekhuizen om heftig pestverleden

Wie Francis van Broekhuizen (45) vaker op televisie heeft gezien, weet dat ze een vrolijke noot is. Met haar Rotterdamse accent en haar grappen en grollen, heeft de ontwapende flapuit de lachers op haar hand. Helaas is het niet alleen maar lachen, gieren en brullen in het leven van Francis. Ze is vroeger erg gepest en dat heeft haar zelfvertrouwen een enorme knauw gegeven. Ze vertelt er openhartig over in Rooijakkers over de vloer.

Francis over haar relaties

Art Rooijakkers (44) brengt een bezoekje aan de operazangeres in haar woonplaats Nootdorp. Het gesprek gaat al gauw over Francis’ grote liefde Jacqueline. Zij komt in de aflevering niet in beeld, omdat ze liever een leven buiten de spotlights leidt. Jacqueline was Francis’ eerste vriendin en de operazangeres geeft toe een laatbloeier te zijn geweest: “Ik woonde tot mijn 29ste thuis bij mijn ouders. Ik ging nooit weg, ging nergens heen.”

Pesterijen

Dat Francis nooit eerder met relaties bezig was, had een reden: “Ik dacht dat ik nooit verkering zou krijgen, want mij werd altijd gezegd dat ik lelijk was.” Francis werd gepest en dat heeft haar zelfbeeld erg beschadigd. “Ik zag mezelf ook als heel erg lelijk. Natuurlijk had ik wel allerlei gevoelens en was ik verliefd, maar ik koppelde daar nooit seksualiteit aan”, vertelt ze openhartig.

Beschadigd zelfbeeld

Niet alleen vroeger had ze weinig zelfvertrouwen, dat is eigenlijk nu, jaren na de pesterijen nog steeds zo. Francis legt uit dat ze nog steeds weleens wordt nageroepen door jongens op straat die haar lelijk noemen. Onzeker vraagt ze aan Art wat hij van haar uiterlijk vindt, waarna de presentator haar op het hart drukt dat ze een heel mooi mens is.

Lees ook
Hartverscheurende ‘Rooijakkers over de vloer’: vrouw Jan Dulles praat voor het eerst over verlies dochter

Reacties

Kijkers van Rooijakkers over de vloer laten op Twitter massaal weten dat ze Francis geweldig vinden en absoluut niet lelijk. Ze vinden het treurig om te zien dat de pesters zo’n impact hebben gehad op haar zelfvertrouwen en leven met haar mee.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Twitter, RTL | Beeld: Still RTL