Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Extreem onhandige Ron stond hoog op verdachtenlijst: was het écht, of speelde Ron klungeliger dan-ie is?

Extreem onhandige Ron stond hoog op verdachtenlijst: was het écht, of speelde Ron klungeliger dan-ie is?

Thuis & wonen
Extreem onhandige Ron stond hoog op verdachtenlijst: was het écht, of speelde Ron klungeliger dan-ie is?

Het regende pijpenstelen, de zee slokte de kandidaten bijna op én er moesten niet één, maar twee deelnemers het spel verlaten. Ja, het was een waar slachtveld in ‘WIDM’. Maar vooral Ron moet het zwaar hebben gehad in deze aflevering.

Doek gevallen voor Ron

Want moet de beste man niet heel wat flashbacks gehad hebben in het theater? Het was immers in een zelfde situatie dat hij ooit door zijn medespelers in de steek werd gelaten én niet terug werd gebracht in het spel. Ook nu weer blijkt het doek te zijn gevallen voor Ron.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Ron dacht even zélf dat-ie de mol was…

Ron moest namelijk met Patrick na een wrede executie het spel verlaten. En dat terwijl hij voor veel mensen toch wel hoog op het verdachtenlijstje stond. Maar was hij écht zo klungelig, of nam hij vooral iedereen in de maling? Dat laatste blijkt het geval, zo verklaart de presentator aan RTL Boulevard. “Toen ik naar de uitzending keek en al die YouTube-kanalen bekeek, dacht ik ook heel even: ík ben de Mol. Want er komen zoveel theorieën voorbij waarvan ik dacht, dat zou best eens kunnen kloppen.”

Lees ook
Oh-oh: Nederlands stel betrapt WIDM-kandidaten tijdens opnames

Klungelige kandidaat

“Soms heb ik natuurlijk ook de klungelige kandidaat uitgehangen”, geeft Ron toe over zijn deelname aan WIDM. Wel denkt hij nu honderd procent zeker te zijn wie de saboteur van dit jaar is. Maar Patrick weet het zo net nog niet. “Als het Tygo is, dan word ik echt gek, dan vind ik het echt een lul eigenlijk”, vertelt hij grappend. “Dan is het echt einde vriendschap.” Zou het wellicht, omdat déze theorie nu niet meer klopt, dan tóch deze kandidaat zijn die iedereen met open ogen in zijn vallen laat lopen?

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA.nl | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee