Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden

Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden

Thuis & wonen
Troep in huis: dít zijn de vier rommeligste sterrenbeelden

Hoe netjes je huis is, kan veel over iemand zeggen. Niet alleen qua lifestyle, maar ook over je persoonlijkheid. Gelukkig is er een goede verklaring voor de mensen die er een rommel van maken, het staat namelijk in de sterren geschreven. Kun je lekker de schuld geven aan je sterrenbeeld als iemand weer zeurt dat je huis zo’n troep is.

Leeuw – 23 juli tot 22 augustus

Ondanks dat Leeuwen graag een goede indruk willen achterlaten, zegt hun huis heel wat anders. Ze leven dan wel niet in een huis vol rommel, maar het is wel een beetje ongeorganiseerd. Het huishouden staat dan ook op de laatste plaats van alle taken in het leven van een Leeuw. Op het eerste oog is het huis dan ook netjes, maar als je wat beter op de details let, zal het toch een opknapbeurt kunnen gebruiken.

Waterman – 20 januari tot 18 februari

Net als Leeuwen hebben Watermannen belangrijkere dingen aan hun hoofd dan het huis netjes houden. De leefomgeving van een Waterman is dan ook net zo chaotisch als de gedachten in haar hoofd. Als er de keuze is tussen iets nieuws proberen of opruimen, kiezen ze vaak voor het eerste. Soms hebben ze toch wel de wilskracht om op te ruimen, maar alleen als dat kan helpen de drukte in hun hoofd rust te geven.

Lees ook:
Opgeruimd staat netjes: dít zijn de 4 sterrenbeelden die het meest netjes zijn

Tweeling – 21 mei tot 20 juni

Tweelingen zijn erg snel afgeleid. Dat is heel jammer, want ze doen echt hun best om het huishouden op orde te houden. Als ze aan een klus beginnen en ze zich opeens bedenken dat ze die e-mail nog moeten beantwoorden, zal de was nog een tijdje blijven staan. Wel kunnen Tweelingen super goede feestjes organiseren, ze zullen dan ook overal aan denken.

Weegschaal – 23 september tot 22 oktober

Weegschalen houden van mooie dingen. Dit betekent alleen niet dat ook je huis er altijd mooi uit ziet. Ze kunnen er best een grote troep van maken, maar in hun ogen valt dat juist mee. Net als Tweelingen zijn ze de beste feestorganisatoren, dus als je ooit een goed feest wil geven (als het weer mag dan) bel vooral je Tweeling- en Weegschaalvrienden op!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: De Mamagids | Beeld: Pexels

Shoppen is altijd een goed idee