Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Na Henk heeft ook Robin van ‘MAFS’ een nieuwe liefde (en het is níet zijn geliefde ex-vriendin)

Na Henk heeft ook Robin van ‘MAFS’ een nieuwe liefde (en het is níet zijn geliefde ex-vriendin)

Thuis & wonen
Na Henk heeft ook Robin van ‘MAFS’ een nieuwe liefde (en het is níet zijn geliefde ex-vriendin)

Nu ‘Married at First Sight’ is afgelopen, durven steeds meer kandidaten zich uit te spreken. Zo ook Robin, wiens huwelijk met Kimberly een dag na hun huwelijksreis op de klippen liep. Hij onthult op Instagram een nieuwe vlam te hebben. En surprise, surprise, het is níet zijn beste/ex-vriendin die volgens velen het slagen van het huwelijk tussen Robin en Kimberly in de weg stond.

Huwelijk gedoemd te mislukken

Tussen Robin en Kimberly liep het gedurende het programma helemaal mis. Het ging zelfs zó fout, dat de twee besloten hun week samenwonen na afloop van de huwelijksreis al na één dag te beëindigen. Daarna is er eigenlijk nauwelijk nog contact geweest, onthulde Kimberly in de laatste aflevering die dinsdag te zien was op televisie. Daar vertelde ze dat Robin naar haar en de experts toe niet eerlijk is geweest. Hij hield er een behoorlijke (en opmerkelijke) wensenlijst op na waar zij niet aan voldeed. Zo vond hij het maar niets dat ze geen racefiets had, niet genoeg naar festivals ging, te veel reisde en te weinig sportte. Uhm, okay…?

Lees ook
We zijn wat maanden verder: zijn de twee nieuwste ‘MAFS’-koppels nog steeds samen?

What’s in a name?

Of zijn nieuwe vlam aan al die punten voldoet, is niet bekend, maar Robin lijkt vooralsnog tevreden. Aan de naam hoeft hij in ieder geval al niet veel te wennen. De nieuwe vrouw in zijn leven heet namelijk Kim! RTL Boulevard heeft na enig onderzoek al ondervonden dat deze blondine wél van festivals en reizen houdt. Hoe lang de twee precies samen zijn, is niet duidelijk. Wel verwijst zij op haar Instagram naar september 2020. Is dit hun jubileum of staat er een andere spannende gebeurtenis op de planning? Op Kim’s Instagram zien we haar – één post voor die met Robin – een bruidsjurk passen…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#mijn #❤️ #reus #eindelijkhetmag #blijmetjou #vooraltijd #september2020😉 #enneeikhebgeenracefiets🤗

Een bericht gedeeld door KimChristinaMaria✨ (@kimvervaart) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#girlsnightout👰🏼 #weereenswatandersdandestad #voorhetgevaliknooitgatrouwen #isaidyestothedress👗 #funnight

Een bericht gedeeld door KimChristinaMaria✨ (@kimvervaart) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Still

Shoppen is altijd een goed idee