Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Kijkers lachen zich kapot om Martiens rijgedrag in ‘Chateau Meiland’

Kijkers lachen zich kapot om Martiens rijgedrag in ‘Chateau Meiland’

Thuis & wonen
Kijkers lachen zich kapot om Martiens rijgedrag in ‘Chateau Meiland’

Sinds een paar weken is het weer de vaste prik op de maandagavond: ‘Chateau Meiland’. Iedere aflevering weer is het lachen, gieren, brullen en dit keer heeft dat voornamelijk te maken met het rijgedrag van – hoe kan het ook anders – Martien.

Maar liefst 928.000 kijkers zagen gisterenavond hoe het eraan toeging bij de Meilandjes en zoals gewoonlijk gebeurde er weer een hoop. Zo kwam broer Jaap op bezoek, leek het even flink mis te gaan bij het zwembad én verliep het ook niet even soepeltjes tijdens de autorit van Martien en huisvriendin Caroline. En vooral dat laatste zorgde voor een hoop hilariteit op Twitter.

Toet, toet

Samen stappen de twee in de auto om vervolgens “lekker veel te kopen”. Maar al vanaf het begin gaat met mis. Ten eerste lijkt de navigatie niet te werken, maar da’s lang niet het enige. Onderweg schreeuwt Martien erop los, wordt er een hoop getoeterd en rijdt de flamboyante man bijna door rood.

De tekst gaat verder onder de video.

Slechtste chauffeur

Kijkers kunnen net als Caroline hun lach niet inhouden. Na met open mond naar het ritje te hebben gekeken, vergelijken ze hem massaal met de deelnemers van De slechtste chauffeur van Nederland. Sterker nog, ze vinden dat hij zo mee kan doen aan de VIPS-editie.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Seizoen 2

In de nieuwe afleveringenreeks is onder meer te zien hoe de familie Meiland verder gaat met de verbouwingen van het huis en de tuin, maar óók al de eerste gasten ontvangt. Daarnaast steken ze de handen uit de mouwen om de eerste bruiloft op bij Chateau Marillaux te organiseren.

Lees ook
Gemist: ‘Ranking the Stars’ leuker dan ooit met hilarische Martien Meiland

Ik vertrek

In eerste instantie werden Martien en zijn vrouw Erica bekend door het programma Ik vertrek, waarin het stel een kasteel omtoverde tot een succesvol hotel. Dit hielden de twee niet al te lang vol; wegens heimwee keerden ze na twee jaar weer terug naar Nederland.

Heb je de aflevering gemist en wil je ‘m terugkijken? Dat kan hier.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle.nl | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee