Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Aftellen kan beginnen: op déze datum (bijna!) kunnen we seizoen 3 van ‘The Sinner’ bingen

Aftellen kan beginnen: op déze datum (bijna!) kunnen we seizoen 3 van ‘The Sinner’ bingen

Thuis & wonen
Aftellen kan beginnen: op déze datum (bijna!) kunnen we seizoen 3 van ‘The Sinner’ bingen

Het dertigste seizoen van ‘GTST’ zit er bíjna op, de afgelopen reeks van ‘La Casa de Papel’ hebben we natuurlijk allang achter de rug en ook ‘Temptation Island’ is alweer toe aan het laatste kampvuur. Maar gelukkig is er ook góéd serienieuws. Zo weten we inmiddels wanneer we het vervolg van ‘Undercover’ kunnen verwachten en is nu ook bekendgemaakt op welke datum seizoen 3 van ‘The Sinner’ eraan komt. En dat duurt helemaal niet zo lang meer.

Seizoen 3 ‘The Sinner’

Over een maand – ja, dan al! – kunnen we weer genieten van een nieuw mysterie in The Sinner. De nieuwe afleveringen komen om precies te zijn op 19 juni naar Netflix. Althans, in het Verenigd Koninkrijk en Ierland. De Nederlandse versie van de streamingsdienst heeft de releasedatum nog niet bevestigd, maar bij zo’n grote serie als deze kunnen we er haast wel vanuit gaan dat-ie bij ons vanaf dezelfde dag te bingen is.

De tekst gaat verder onder de tweet.

Harry Ambrose

Ook in dit seizoen van The Sinner draait het allemaal weer om detective Harry Ambrose die zich stort op een mysterieuze zaak. Een andere grote rol in de derde reeks is weggelegd voor de aantrekkelijke Matt Bomer (Magic Mike, American Horror Story). Hij kruipt in de huid van Jamie, een gewaardeerd burger van de gemeenschap met een smetteloze reputatie.

Auto-ongeluk

Ambrose onderzoekt een auto-ongeluk in de regio New York, waarbij wederom niets is wat het lijkt. Hij ontdekt namelijk al gauw dat er meer aan de hand is en zijn onderzoek leidt al gauw naar Jamie. Waar het eerst een hele normale man lijkt, blijkt al snel dat hij ook zo zijn demonen uit het verleden met zich meedraagt. Als schoolvriend Nick (Chris Messina) ineens op de stoep staat, dreigen al zijn duistere geheimen uit te komen.

Lees ook
Op déze datum verschijnt het ‘nóg spannendere’ tweede seizoen van ‘Undercover’ en dit zijn de eerste beelden

The Sinner

In 2017 konden we voor het eerst genieten van The Sinner. Dat seizoen werd niet alleen geregisseerd door Jessica Biel, maar de actrice speelde ook een van de hoofdrollen in de reeks, wat een nominatie voor een Golden Globe opleverde. In seizoen 2 stond het personage van Elisha Henig – die in de huid kroop van Julian Walker – centraal.

Bekijk hieronder alvast de trailer van het derde seizoen van ‘The Sinner’:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Unilad | Beeld: still

Shoppen is altijd een goed idee