Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Thuis & wonen > Finally: dít is de releasedatum van de reboot van Sex and the City

Finally: dít is de releasedatum van de reboot van Sex and the City

Finally: dít is de releasedatum van de reboot van Sex and the City

We mochten er even op wachten, maar eindelijk weten we wanneer we kunnen gaan genieten van de reboot van de serie Sex and the City, ‘And Just Like That…’. De streamingdienst HBO Max heeft de releasedatum vrijdag bekendgemaakt.

Releasedatum Sex and the City reboot

Niet alleen heeft HBO de releasedatum van Sex and the City bekendgemaakt, ook lieten ze weten hoeveel afleveringen op die datum worden gestreamd. Hou je vast: op donderdag 9 december worden twee, ja echt, twee afleveringen online gezet. Dat is toch geweldig nieuws?

De tekst gaat verder onder de foto. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HBO Max (@hbomax)

De plot

De nieuwe versie van de hitserie gaat over de levens van Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), Charlotte York (Kristin Davis) en Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) die nu allemaal vijftigplussers zijn. Kim Cattrall, die in de originele cast de vierde vriendin Samantha Jones speelde, sloeg een rol in de reboot af.

Trailer

Een tijdje geleden werd de trailer al gedeeld en was dat de content waar we het toen al die tijd mee moesten doen. En die trailer beloofde al veel goeds. In de korte video is onder meer te zien dat Carrie haar man Mr. Big een kus geeft. Zouden die dan gewoon nog steeds bij elkaar zijn?

Lees ook
Verdrietig: Sex and the City-acteur Willie Gerson (57) overleden

Gebaseerd op de boeken

Sex and the City, gebaseerd op het gelijknamige boek van Candace Bushnell, was van 1998 tot 2004 te zien. Er werden in 2008 en 2010 al twee films als vervolg gemaakt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram, YouTube